123-bloemen.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

123-bloemen.nl

Met bloemen kunt u heel veel! Iemand blij maken, iemand verrassen of ook uw condoleance uitbrengen aan iemand kan met een bloemstuk. Indien u dit op een professionele manier wilt gaan laten  plaats vinden dan kunt u dit zeker bij 123-bloemen.nl laten plaats vinden. Als u online op hun website een kijkje gaat nemen gaat u zien dat u een verschillende bloemstukken zult zien die u kunt bestellen en ook laten bezorgen. Op basis van kleur kunt u ook een boeket laten maken. De prijzen staan ook heel duidelijk onder de bloemstukken aangegeven. U hoeft niet te raden of te gissen, elke detail en informatie staat netjes aangegeven op de website. Bij vragen kunt u hun altijd per email of contactformulier bereiken. Op hun website kunt u naast nodige informatie ook de verschillende en veilige betaalmethodes terug vinden. Verder in dit artikel gaan wij u meer vertellen over deze methodes en ook enkele andere betaalmethodes die 123-bloemen.nl niet gebruikt, blijft u door lezen.

Betaalopties 123-bloemen.nl

Bij 123-bloemen.nl mag u uit deze betaal opties gaan kiezen als klant:

 • iDEAL
 • Creditcard
 • Paypal
 • Op rekening betalen

Op rekening betalen

Bij zakelijke klanten wordt er anders gehandeld dan bij de particuliere klanten. Als u uw bedrijf aanmeld bij hun dan kunt u een bestelling maandelijks plaatsen en dan wordt er eind van de maand van uw rekening geld afgeschreven, maar natuurlijk moet u akkoord gaan met enkele voorwaarden. Op hun website kunt alles terug vinden en ook hun klanten service kan u meer vertellen hierover.

Vvv bon inleveren bij 123-bloemen.nl

Vvv bonnen zijn zo bekend geworden dat steeds meer bedrijven zich beginnen aan te sluiten bij hun. Jammer genoeg kunt u deze optie niet gebruiken bij 123-bloemen.nl. Indien zij in de toekomst wel gaan toelaten, gaan wij dat hier zeker vermelden.

Betalen met bitcoins bij  123-bloemen.nl

Bitcoin betalingen worden hier ook niet geaccepteerd. Bitcoins worden wel bij enkele bedrijven geaccepteerd als betaling, maar niet alle bedrijven en winkels willen dat nog toevoegen aan hun betaalmethodes. Komen er wijzigingen dan gaan wij dat hier met u delen.

Achteraf betalen

Afterpay is een hele aangename manier van betalen, klanten kiezen heel vaak en ook heel graag voor deze methode. Het is vrij eenvoudig, u gaat een bestelling plaatsen en dan gaat u achteraf betalen voor uw bestelling. Als u ook van uw bestelling wilt afzien dan kunt u binnen uw bedenktijd alles terug sturen en betaalt u ook niet voor uw bestelling.

123-bloemen.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 29 times, 1 visits today)
Voordelen
 • U mag hier betalen met u creditcard
 • Maak gebruik van uw Paypal kaart
 • Betaal gerust met iDEAL
 • Nadelen
 • Vvv bonnen worden hier niet geaccepteerd
 • 123-bloemen.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie