123damesfietsen.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

123damesfietsen.nl

Er zijn heel veel mensen in Nederland die heel graag fietsen, het is goed voor de gezondheid, je blijft in beweging en je komt ook tot rust. Vooral de vrouwen zijn bewuster geworden hiervan en zijn begonnen met fietsen, je ziet ze lekker ontspannen en fietsen en sommigen nemen zelfs hun kleintjes mee. Ja ook dat is mogelijk, de fietsen van nu worden ook aangepast nu en zodanig gemaakt dat ze ook als vervoer voor kinderen kunnen geschieden. Bij 123damesfietsen.nl kom je al deze dames fietsen tegen en dat ook nog tegen scherpe prijzen die vaak genoeg ook gepaard gaan met leuke kortingen. De levering gaat ook super snel en bij vele fietsen is de verzending ook gratis, daar bespaar je als koper ook heel veel. De fietsen zijn van hoge kwaliteit en hebben desondanks toch een garantie periode en de informatie over dit alles kunt ook op de website terug lezen. De contact gegevens en de veilige manieren van betalen staan ook vermeld op hun website, deze betaalmethodes gaan wij verder in dit artikel bespreken met jullie allen.

Betaalopties 123damesfietsen.nl

Dit zijn de volgende betaalmethodes die u hier bij dit online webshop kunt gaan toepassen:

 • iDEAL
 • Paypal
 • Creditcard
 • Mister cash
 • Overboeking
 • Pinnen of contant betalen in de winkel

Hieronder gaat u meer lezen over enkele betaal methodes die in dit lijstje staan en ook enkele die heel bekend zijn, maar die niet gebruikt worden door 123damesfietsen.nl.

Pinnen of contant betalen in de winkel

Bij het afhalen van uw bestelling kunt u ook contant betalen bij het afhaal punt, het pinnen is zeker ook een optie en dat kunt u ook bij het afhaalpunt toepassen. Het afhaal punt is Paulus Potterstraat 3
5613 KR Eindhoven, op dit adres kunt u alles regelen.

Vvv bon inleveren bij 123damesfietsen.nl

Vvv bonnen zijn hele bekende bonnen en worden veel gebruikt door mensen en heel wat bedrijven en winkels. Een prettige manier om iemand blij te maken, bij 123damesfietsen.nl kunt u deze optie niet gebruiken. Als dit bedrijf wijzigingen aanbrengt in hun lijstje en betaalmethodes, dan leest u dat hier zeker terug.

Betalen met bitcoins bij  123damesfietsen.nl

Bitcoins worden met de dag bekender en worden nu ook door enkele bedrijven geaccepteerd als betaling. Bij 123damesfietsen.nl kunt u helaas niet betalen met deze coins, mocht dit in de toekomst wel toegevoegd worden aan hun betaalmethodes, dan gaan wij u dat hier laten weten.

Achteraf betalen

Achteraf betalen is een hele aangename manier van betalen en heel veel mensen wensen gebruik te maken hiervan wanneer ze online shoppen. Jammer genoeg bieden niet alle webwinkels deze optie, zo ook 123damesfietsen.nl, zij bieden deze optie niet aan, indien dit in de toekomst wel gebeurd dan laten wij u dat hier zeker weten.

123damesfietsen.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 32 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Betalen met mister cash kan ook
 • Maak gebruik van uw Paypal kaart
 • iDEAL betaling mag zeker ook
 • Nadelen
 • Bitcoins kunt u hier niet gebruiken
 • 123damesfietsen.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie