123elektrischefietsen.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

123elektrischefietsen.nl

Binnen de kortste tijd zijn de elektrische fietsen populair geworden en maken heel veel mensen gebruik van ze. Het is een hele efficiënt manier van fietsen waarbij je sneller verplaatst zonder heel veel energie te verspillen. Naast weinig gebruik van lichamelijke inspanning en energie zijn er een heleboel andere voordelen. Zo heeft u minder onderhoud kosten, minder geluid tijdens het fietsen, dit betekent ook minder geluidsoverlast. Indien u ook al een hele poos zo een geweldige elektrische fiets denkt aan te schaffen voor u zelf, dan mag u dit artikel zeker lezen! 123elektrischefietsen.nl is het juiste online adres waar u verschillende mooie elektrische fietsen kunt bestellen. De prijzen die de fietsen hebben zijn prijzen die permiteerbaar zijn. Op de webpagina kunt u alle informatie vinden over de ruime assortiment die zij hebben en mocht u toch vragen hebben dan kunt u live chatten met hun, emaillen of bellen. Zij zijn altijd bereid om u van dienst te zijn. Wilt u hun winkel bezoeken, dan kunt u ook de route naar hun winkel op hun webpage vinden. De website is zeer betrouwbaar zo ook de betaalmethodes die zij hanteren, leest u hieronder meer over deze methodes.

Betaalopties 123elektrischefietsen.nl

U wilt zeker weten hoe u kunt gaan betalen bij 123elektrischefietsen.nl, wij gaan u in een rijtje de mogelijkheden door geven die u hier krijgt om te betalen:

 • iDEAL
 • Paypal
 • Creditcard
 • Mister cash
 • Overboeking
 • Pinnen of contant betalen in de winkel

Leest u hieronder over de contante betaling en pin opties en ook over enkele andere methodes die niet opgesomd staan in dit bovenstaande rijtje.

Pinnen of contant betalen in de winkel

Paulus Potterstraat 3, 5613 KR Eindhoven is het adres waar u persoonlijk uw bestelling kunt gaan afhalen. Hier kunt u dan gelijk contant betalen en ook pinnen indien u dat wenst. Als klant zijnde krijgt u heel wat opties, u bepaalt wat u wilt gaan toepassen.

Vvv bon inleveren bij 123elektrischefietsen.nl

Vvv bonnen kunt u hier niet verzilveren. mocht dit in de toekomst wijzigen dan gaan wij u dit zeker melden. Deze bonnen zijn heel erg gewild, de kans is groot dat 123elektrischefietsen.nl deze methode zal toevoegen, maar daarover kunnen wij nog geen uitspraken doen.

Betalen met bitcoins bij  123elektrischefietsen.nl

Indien u met bitcoins een betaling zou willen doen, dan zou dat hier niet mogelijk zijn. 123elektrischefietsen.nl accepteert deze coins niet. Of dit later wel mogelijk gemaakt zal worden weten wij niet, mochten wij meer informatie krijgen hierover, dan delen wij dat zeker met u.

Achteraf betalen

Achteraf betalen die men ook als afterpay kent kan hier bij 123elektrischefietsen.nl niet toegepast worden. Indien dit in de toekomst wel mogelijk gemaakt wordt voor de klanten dan gaan wij hier een melding van maken om u op de hoogte te stellen.

 123elektrischefietsen.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 33 times, 1 visits today)
Voordelen
 • iDEAL betaling mag u hier zeker toepassen
 • Uw paypal kaart kunt u hier ook gebruiken
 • Betaal met een overschrijving
 • Nadelen
 • Vvv bonnen worden hier niet geaccepteerd
 • 123elektrischefietsen.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie