123herenfietsen.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

123herenfietsen.nl

Mannen zijn al heel lang bezig met fietsen. vroeger fietsten zij om zich te verplaatsen, maar tegenwoordig fietsen zij niet alleen om zich te verplaatsen maar ook voor hun hobby, om te ontspannen of om te sporten. Voor elk gelegenheid is er nu daarom ook een speciale fiets. Indien u als heer wilt weten welke fiets u nodig heeft dan kunt u dat ook online opzoeken, bekijken en bestellen. 123herenfietsen.nl is een website waar u verschillende heren fietsen kunt vinden en bestellen. De prijzen voor de fietsen zijn ook betaalbaar. Als u meer wilt weten over deze fietsen en de prijzen ervan dan kunt u alle nodige informatie op de website van 123herenfietsen vinden. Een webpagina die heel overzichtelijk is en die heel makkelijk te volgen is. Wanneer het om prijzen gaat, dan denkt u zeker ook gelijk aan de betaalmethodes die u kunt gaan toepassen om deze te voldoen. Wij gaan daarom de betaalmethodes met u delen die u bij 123herenfietsen.nl kunt gaan gebruiken.

Betaalopties 123herenfietsen.nl

Er zijn verschillende betaalmethodes die u kunt gaan toepassen bij winkels, bij 123herenfietsen.nl zijn het deze methodes waaruit u kunt gaan kiezen:

 • iDEAL
 • Paypal
 • Creditcard
 • Mister cash
 • Overboeking
 • Pinnen of contant betalen in de winkel

Een heleboel opties waaruit u kunt gaan , hieronder gaat u meer lezen over de laatste optie en ook enkele andere methodes die niet geaccepteerd worden door 123herenfietsen.nl

Pinnen of contant betalen in de winkel

Veel klanten betalen liever persoonlijk of met hun pinpas, daarom heeft 123herenfietsen.nl deze optie ook beschikbaar gesteld voor zijn klanten, loop daarom gerust langs naar hun afhaalpunt en betaalt u daar contant of met een pinpas.

Vvv bon inleveren bij 123herenfietsen.nl

Er zijn heel wat bonnen die u kunt gaan opkopen en dan aan iemand geven. De bekendste op dit moment zijn de vvv bonnen. Deze bonnen zijn zeer gewild en heel eenvoudig te verzilveren, jammer genoeg laten niet alle winkels en bedrijven deze bonnen, zo ook 123herenfietsen.nl. Als zij in de toekomst deze bonnen toelaten, dan gaan wij dat hier melden.

Betalen met bitcoins bij  123herenfietsen.nl

De bitcoins worden steeds bekender en veel meer mensen en bedrijven maken gebruik ervan. 123herenfietsen.nl behoort niet tot deze bedrijven en maakt geen gebruik van deze coins, mocht dit in de toekomst wel mogelijk gemaakt worden dan kunt u dat hier ook terug lezen.

Achteraf betalen

Afterpay is de bekendste online betaalmethode geworden onder klanten. Klanten ontvangen heel graag hun spullen eerst en betalen dan nadien. Jammer genoeg kunt u deze betaalmethode hier niet toepassen, indien zij dit toevoegen aan hun betaalmethodes dan maken wij hiervan hier zeker een melding.

123herenfietsen.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 32 times, 1 visits today)
Voordelen
 • iDEAL betaling mag u hier zeker toepassen
 • Betaal met uw paypal kaartje
 • U kunt hier ook gebruik maken van mister cash
 • Nadelen
 • Bitcoins worden hier niet toegelaten
 • 123herenfietsen.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie