123lens.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

123lens.nl

Tegenwoordig gebruiken mensen lenzen veel vaker dan een normale bril. Lenzen kunt u gebruiken voor mode of om beter te kunnen zien of voor beide doeleinden.Er zijn verschillende lenzen, daglenzen, weeklenzen, maandlenzen, half jaar lenzen, jaar lenzen, silicone hydrogel lenzen, torische lenzen, multifocale lenzen, kleurlenzen en niet te vergeten de proeflenzen. 123lens.nl is al 18 jaren bezig met de verschillende lenzen en lenzenvloeistoffen. U kunt voor alle nodige informatie op hun webiste terecht zijn, zo niet kunt u ook contact opnemen met hun klantenservice. Zij zullen naar u luisteren en u vrijblijvend goed en duidelijk informatie verschaffen. Op hun website zult u ook informatie terug vinden over de bijproducten en de verschillende merken die zij voor hun klanten hebben. Ook de volledige instructie over het inzetten en uitzetten van uw lenzen kunt u op de webpagina terug lezen. Vergeet u niet dat u  op hun wesite ook terecht kunt voor verschillende oogdruppels, leesbrillen en zonnenbrillen die net als de lenzen goed geprijsd staan. Over de prijzen gesproken kunnen wij u in dit artikel gelijk meer vertellen over de verschillende betaalmethodes.

Betaalopties 123lens.nl

Betalen moet altijd op een prettige en veilige manier geschieden, hier volgen de betaalmethodes waaruit u kunt gaan kiezen bij 123lens.nl:

 • iDEAL
 • Creditcard
 • Paypal
 • Vvv bonnen

Vvv bon inleveren bij 123lens.nl

Vvv bonnen zijn de bekendste giftcards in Nederland, heel veel mensen maken gebruik van deze giftcards en het is makkelijk te verzilveren. Goed nieuws is dat u deze bonnen wel kunt verzilveren bij 123lens.nl. Het betalen met deze bonnetjes is heel eenvoudig en zeker ook betrouwbaar.

Betalen met bitcoins bij  123lens.nl

Bij 123lens.nl kan er van deze methode geen gebruikt gemaakt worden. De bitcoins zijn heel bekend tegenwoordig, mensen gebruiken deze coins om betalingen te doen. komt deze optie ook te staan in hun rijtje van betaalmethodes, dan gaan wij hier een melding achterlaten.

Achteraf betalen

Achteraf betalen is een hele aangename manier van inkopen doen online en betalen. U ontvangt bij deze methode eerst uw bestelling en dan betaalt u nadien. Jammer genoeg kan deze optie hier niet toegepast worden. Als er wijziging hierin komt dan laten wij u dat weten.

 123lens.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 38 times, 1 visits today)
Voordelen
 • iDEAL betaling mag u hier zeker toepassen
 • Vvv bonnen kunt u hier verzilveren
 • Paypal kaartjes worden hier toegestaan
 • Nadelen
 • Bitcoins worden hier niet toegelaten
 • 123lens.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie