123sportfietsen.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

123sportfietsen.nl

Bij 123sportfietsen.nl kunt u verschillende sportfietsen bestellen tegen ongelofelijke prijzen. Hier vindt u sport fietsen voor  zowel dames als heren. Fietsen die van hoge kwaliteit zijn en de merken die deze fietsen dragen zijn heel populair en zeer gewild onder de rijders. Als u al eenmaal een fiets heeft aangeschaft dan moet u zeker ook weten dat het onderhoud nodig heeft, op 123sportfietsen.nl kunt u onder het tablad fietsonderhoud meer lezen over de smeermiddelen, lagervet, reiniging, fietsbescherming, pakket, montagevet, remvloeistof en over de voorvorkolie. Hiernaast gaat u ook informatie vinden over alle fietssloten en alle lichten van uw fiets. Heel veel om op te noemen, 123sportfietsen.nl is het juiste pagina voor informatie over fietsen en vooral over de sportfietsen. Als wij naar de prijzen kijken die zij hanteren dan zult u zeker versteld staan, want zoals wij het eerder hebben aangegeven zijn het ongelofelijke prijzen. Prijzen die u op betrouwbare manieren kunt betalen. Lees hieronder meer hierover.

Betaalopties 123sportfietsen.nl

Wanneer het om betalen gaat dan krijgt u bij 123sportfietsen.nl een aantal opties waaruit u kunt gaan kiezen, hier ziet u ze in een rijtje verschijnen:

 • iDEAL
 • Paypal
 • Creditcard
 • Mister cash
 • Overboeking
 • Pinnen of contant betalen in de winkel

Leest u hieronder meer over deze en ook enkele nieuwe betaalmethodes.

Pinnen of contant betalen in de winkel

Als u iemand bent die graag contant of met een pinpas wenst te betalen dan kunt u hier bij 123sportfietsen.nl op locatie betalen, zij zijn gevestigd aan de Paulus Potterstraat 3 5613 KR Eindhoven. Hier kunt u tevens uw bestelling persoonlijk afhalen.

Vvv bon inleveren bij 123sportfietsen.nl

VVV bonnen zijn bonnen die u aan mensen kunt gaan geven, die zij op hun beurt kunnen gaan verzilveren bij een winkel waar dit toegestaan is. Let wel niet alle bedrijven hanteren deze bonnen en methode, 123sportfietsen.nl biedt deze optie niet aan hun klanten, als dit in de toekomst zal veranderen, dan passen wij dat hier zeker aan voor u als lezer.

Betalen met bitcoins bij  123sportfietsen.nl

Bitcoins, je hoort overal over deze coins, je kunt ze nu ook gebruiken om betalingen te doen, zo handig zijn ze geworden. Jammer genoeg hanteert 123sportfietsen.nl deze coins niet, u kunt dus geen betalingen doen bij dit webshop hiermee. Komen er wijzigingen dan houden wij u zeker op de hoogte.

Achteraf betalen

Weet u dat men achteraf betalen ook als afterpay kent! Het is letterlijk wat er geschreven staat eerst uw bestelling ontvangen en dan achteraf betalen. Spijtig genoeg hanteert 123sportfietsen.nl deze methode niet, mochten zij dit in de toekomst wel hanteren, dan gaan wij hier een melding achter laten.

 123sportfietsen.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 30 times, 1 visits today)
Voordelen
 • betaal met uw pinpas
 • maak gebruik van iDEAL
 • Paypal kaartjes worden hier ook toegestaan
 • Nadelen
 • Achteraf betalen is niet mogelijk
 • 123sportfietsen.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie