1dayfly.com betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

1dayfly.com

Reizen reizen reizen, wie wilt dat nu niet, lekker ontspannen en genieten van enkele vrij dagen waar je jezelf kunt zijn en geen stress meer hebt waarmee je hoeft te lopen. Maar hoe regelen wij dat nu precies, ik heb geen ervaring met het boeken en het reizen. Wel als u ook met deze vraag zit dan kunt gelijk een kijkje nemen op de website van 1dayfly.com. Hier ziet u gelijk alles dat te maken heeft met het reizen, maar er is nog meer, niet alleen het rezen, maar een heleboel andere dingen kunt u terug vinden hier op de website. U kunt hier ook verschillende kortingen terug vinden, kortingen dat te maken hebben met outdoor, home & living en u kunt zeker ook de tofste en nieuwste technische snufjes hier terug vinden. Heel veel te vinden en te beleven met 1dayfly.com, neemt u zelf een kijkje op hun website. Indien u toch op vragen stuit dan kunt u zeker de klantenservice raadplegen, zij helpen u met alle geduld en genoegen. Het betalen bij 1dayfly gaat ook vrij soepel, leest u hierover meer verder in dit artikel.

Betaalopties 1dayfly.com

Bij 1dayfly.com kunt u deze methodes gaan kiezen om uw betalingen te doen:

 • iDEAL
 • Achteraf betalen met klarna
 • Mistercash
 • Paypal
 • Creditcard
 • DirectEbanking

Verder in dit artikel gaan u vertellen wat directEbanking is en welke andere methodes er zijn die nu toegepast worden in de wereld, maar die nog niet gebruikt wordt door 1dayfly.com

DirectEbanking

Deze methode kunt u vergelijken met de bekende iDEAL betaling. Er gaat tijdens het aanklikken van deze methode een venster open en die kunt dan invullen en bevestigen en zo wordt uw betaling in orde gemaakt voor u, deze optie kunt op de website van 1dayfly.com toepassen.

Vvv bon inleveren bij 1dayfly.com

Wilt u iemand blij maken met iets, maar u weet niet waarmee? Dan kunt u in dit geval de bekende vvv bonnen gebruiken, deze bonnen zijn heel uniek en u kunt ze op heel veel plaatsen verzilveren. 1dayfly.com behoort nog niet tot 1 van deze bedrijven. U kunt uw bon hier jammer genoeg niet verzilveren, indien er wijzigingen komen in de toekomst, dan laten wij u dat zeker weten.

Betalen met bitcoins bij  1dayfly.com

Over de bitcoins heeft u zeker al heel veel gehoord. Hele bekende coins die u nu ook kunt gebruiken om betalingen doen. Helaas gebruiken niet alle bedrijven deze methode als betaling. Zo ook 1dayfly.com niet, als zij dit in de toekomst ook gaan doen, gaan wij dat zeker met u delen.

Achteraf betalen

U kunt gebruik maken van de afterpay met behulp van klarna, u kunt bij hun een rekening nemen en dan achteraf betalen, eerst uw bestelling ontvangen en dan terug betalen aan klarna, u kunt contact opnemen met hun en alles vragen over deze geweldige service die bij 1dayfly mag toepassen.

 1dayfly.com review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 44 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Betaal met de bekende iDEAL
 • Betalingen met mister cash worden hier ook toegestaan
 • Betaal met uw creditcard
 • Nadelen
 • vvv bonnen kunt u hier niet verzilveren
 • 1dayfly.com Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie