2balou.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

2balou.nl

Kleding is 1 van de belangrijkste dingen in ons leven. Zonder kleding kunnen wij ons niet meer indenken. Elk keer weer nieuwe moderne kledingstukken die uitkomen voor zowel jongeren als ouderen. Zowel voor mannen als voor vrouwen, genoeg van alles waaruit men kan kiezen.Kleren kopen kun je nu ook overal vinden en bestellen, zo is er ook een nieuwe website waar alleen vrouwen hun kleren kunnen kopen. Hier vindt u niet alleen kleren, maar ook een heleboel accessoires. Wij hebben het over 2balou.nl, een online website waar u overzichtelijk alle spullen en alle kleren kunt zien en ook gelijk kunt bestellen. U zult op de website ook zien welke sales er zijn en hoe u een account kunt openen om alles te volgen. U kunt gelijk op de website ook gelijk zien hoe het met de verzending, retour en zeker ook met de betaling zit. Verder in dit artikel gaat u meer lezen over deze methodes die u kunt gaan toepassen bij hun om te betalen.

Betaalopties 2balou.nl

De betaalopties die u van 2balou.nl krijgt gaan wij hieronder delen met u:

 • iDEAL
 • Creditcard
 • Paypal
 • Mister cash
 • Afterpay
 • 2balou code

Verder in dit artikel gaan wij u meer vertellen over de 2balou code en nog enkele andere methodes die u niet kunt toepassen bij 2balou.nl.

2balou code

Deze codes zijn kortingscodes die u eenmalig kunt gebruiken bij 2balou.nl zelfs. U krijgt uw code opgestuurd per mail en wanneer u recht heeft erop en hoe u het kunt gebruiken. U kunt dus met deze kortingen een heleboel besparen op uw bestelling, maak er goed gebruik van.

Vvv bon inleveren bij 2balou.nl

Vvv bonnen zijn bonnen die u als geschenkbonnen kunt geven aan een dierbare. Degene die deze bon ontvangt kan het verzilveren bij winkels en ook bij webwinkels. Alleen is het zo dat nog niet alle bedrijven gebruik maken van deze bonnen. Bij 2balou.nl kunt u deze bonnen nog niet verzilveren. Het is niet bekend of zij deze bonnen in de toekomst wel gaan toestaan of niet, krijgen wij meer informatie hierover, dan delen wij dat zeker met u.

Betalen met bitcoins bij  2balou.nl

Wilt u graag met uw bitcoins betalen? Indien wel, dan moeten wij u teleurstellen, want bij 2balou.nl kunt u deze methode niet toepassen. Zij bieden deze optie niet aan hun klanten om te betalen voor hun bestellingen. Doen zij dit in de toekomst wel dan leest u dat ook hier op de website terug.

Achteraf betalen

Afterpay mag u hier zeker toepassen, het is een methode die u zeker blij zal maken. Eerst uw bestelling ontvangen en dan achteraf betalen, leuk niet waar! Als u uw bestelling niet wenst dan kunt u die terug sturen zonder dat u hoeft te betalen voor uw bestelling.

2balou.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 34 times, 1 visits today)
Voordelen
 • afterpay mag u hier zeker toepassen
 • Betalingen met mister cash worden hier ook toegestaan
 • Betaal met de bekende iDEAL betaling
 • Nadelen
 • Bitcoins worden hier niet geaccepteerd
 • 2balou.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie