4activekidz.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

4activekidz.nl

Op 4activekidz.nl kunt u heel wat dingen vinden voor kinderen die op jonge leeftijd al heel erg actief zijn en zich bezig houden met verschillende sportsoorten. Op de website van 4activekidz kunt u verschillende  dingen vinden voor jonge kinderen, voor zowel jongens als meisjes. Wij gaan enkele categorieën delen met u:  outdoor, wintersport, zwemmen, zeilen en fietsen. Bent u benieuwd wat wij met deze categorieen aan u willen vertellen? Een hint is zeker dat het om schoenen, kleren en verschillende accessoires gaat. Als u meer wenst te weten dan kunt u gerust hun website bezoeken, daar gaat u alle categorieen uitgewerkt zien. Ook de verschillende maten kunt u u terug vinden op de webpagina van 4activekidz.nl. Wilt u een kleine een cadeautje geven, dan kunt u gebruik maken van de kado service van hun. Heel leuk en apart, leest u hiernaast ook nog meer over hun, hun contact gegevens, de linkpartners, hoe u kunt bestellen bij hun, hoe de bezorging plaats vindt, of u kunt ruilen en retourneren bij hun en vooral ook hoe u kunt betalen voor uw bestelling. Over die betaalmethodes gaan wij het verder in dit artikel ook hebben, blijft u lezen.

Betaalopties 4activekidz.nl

De betaalmethodes die u hier bij 4activekidz.nl kunt toepassen zijn:

 • iDEAL
 • Paypal
 • Vooraf overmaking
 • Afterpay
 • Creditcard
 • Mistercash

Hieronder gaan wij u vertellen hoe het met de vooruitbetaling staat, ook gaan wij enkele andere methodes met u delen, die niet opgesomd staan in dit bovenstaande rijtje.

Vooraf overmaking

Bij de vooraf overmaking gaat u eerst betalen voor uw bestelling middels een overschrijving. Als uw betaling binnen is dan wordt er gelijk aan uw bestelling gewerkt. Uw bestelling wordt zo gauw als mogelijk nadien geleverd voor u en kan uw kind geaan genieten van hun spullen die zij besteld hebben bij 4activekidz.nl.

Vvv bon inleveren bij 4activekidz.nl

Vvv bonnen zijn heel bekend geworden door de jaren heen, u kunt ze bij verschillende winkels en webshops verzilveren! Steeds meer mensen maken gebruik van deze bonnen, Jammer genoeg worden deze bonnen nog niet overal geaccepteerd, zo ook niet bij, 4activekidz.nl . Indien zij deze methode ook toevoegen aan hun Lijstje van betaal methode, gaan wij hiervan een melding maken.

Betalen met bitcoins bij  4activekidz.nl

Over de bitcoins heeft u zeker al heel veel gehoord. Hele bekende coins die u nu ook kunt gebruiken om betalingen doen. Helaas gebruiken niet alle bedrijven deze methode als betaling. Zo ook 4activekidz.nl niet, als zij dit in de toekomst ook gaan doen, gaan wij dat zeker met u delen.

Achteraf betalen

Afterpay mag u hier zeker toepassen, het is een methode die u zeker blij zal maken. Eerst uw bestelling ontvangen en dan achteraf betalen, leuk niet waar! Als u uw bestelling niet wenst dan kunt u die terug sturen zonder dat u hoeft te betalen voor uw bestelling. Een methode die u als klant heel aangenaam zult vinden en het zeker moet uitproberen.

4activekidz.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 36 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Betaal met de bekende iDEAL
 • Betalingen met mister cash worden hier ook toegestaan
 • creditcards worden hier ook geaccepteerd
 • Nadelen
 • Bitcoins worden hier niet geaccepteerd
 • 4activekidz.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie