allecondooms.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

allecondooms.nl

Een condoom hebben bij u op het juiste moment komt niet vaak voor, vaak genoeg weten mensen ook niet gelijk op het moment waar ze een condoom kunnen aanschaffen, anderen weer schamen zich om 1 aan te schaffen. In dit soort gevallen is het daarom heel erg handig om van te voren al condooms te bestellen en opzak te hebben. Indien u niet naar een winkel wilt toestappen, kunt u gerust online een bestelling plaatsen. Bij allecondooms.nl kunt u zijn voor goedkope condooms, de bekende durex condooms vindt u hier zeker ook. Naast deze condooms vindt u verschillende andere condooms: xl condooms, latexvrije condooms, smaak condooms, standaard condooms, my size condooms, fun condooms, ultra dunne condooms, extra sterke condooms, vertragende condooms, gekleurde condooms, glow in the dark condooms, ribbel condooms, noppen condooms, mixverpakking condooms, condooms met glijmiddel, condooms uitstekende pasvormen en zeker ook de vrouwencondoom! U heeft het zelf gelezen een heleboel, neemt u zelf een kijkje op hun website en u zilt informatie over alle condooms vinden. Indien u toch met vragen zit, dan kunt u hun bellen of mailen, hun klantenservice staat altijd gereed om u te helpen met alle vragen. De prijzen zijn allemaal betaalbaar en de methodes zijn ook allemaal veilig, lees hieronder meer daarover.

Betaalopties allecondooms.nl

Dit zijn de betaalopties die allecondooms.nl voor zijn klanten heeft:

 • Ideal
 • Afterpay
 • Vooruitbetaling
 • Creditcard
 • Paypal
 • Mistercash
 • Contant of pin

Lees hieronder over de vooruitbetaling, contante betaling en pin optie. Hiernaast kunt u ook lezen over methodes die u nog niet kunt toepassen bij allecondooms.nl

Vooruitbetaling

Bij de vooruitbetaling gaat u eerst geld overmaken middels een overschrijving. Wanneer uw betaling binnen is wordt er aan uw bestelling gewerkt. Zij proberen dan zo gauw als mogelijk uw verzending in orde te maken voor u.

contant of pin

Wanneer u contant wilt betalen of met uw pinpas dan kunt u dat bij hun magazijn bij Veendam doen. Als u meer informatie hierover wenst dan kunt u alles terug vinden en lezen op de website van allecondooms.nl.

Vvv bon inleveren bij allecondooms.nl

Overal hoort u nu over de vvv bonnen, het zijn handige bonnetjes die u kunt gaan gebruiken om iemand mee blij te maken, zowel de particulieren als de zakelijke mensen maken gebruik van deze bonnen. Het is bestemd voor een ieder. Alleen moet u wel weten waar u het kunt verzilveren, bij allecondooms.nl bijvoorbeeld is het niet mogelijk deze bonnen te gebruiken, wij weten nog niet of zij dit in de toekomst zullen toevoegen aan hun lijst van betaalmethodes. Indien dat wel gebeurd dan delen wij dat zeker met u.

Betalen met bitcoins bij allecondooms.nl

Bitcoins worden met de dag bekender. Heel veel mensen sluiten zich aan deze keten, u kunt deze coins nu ook gebruiken als betaal methodes bij verschillende instanties en bedrijven. Jammer genoeg zijn het niet alle bedrijven die zaken willen doen met deze coins, zo ook allecondooms.nl niet. Indien dit in de toekomst veranderd, dan laten wij u dat weten.

Achteraf betalen

Afterpay mag u hier zeker toepassen, het is een methode die u zeker blij zal maken. Eerst uw bestelling ontvangen en dan achteraf betalen, leuk niet waar! Als u uw bestelling niet wenst dan kunt u die terug sturen zonder dat u hoeft te betalen voor uw bestelling. Een methode die u als klant heel aangenaam zult vinden en het zeker moet uitproberen.

allecondooms.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 34 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Betaal met de bekende iDEAL
 • Betalingen met mister cash worden hier ook toegestaan
 • Paypal betalingen kunt u hier ook toepassen
 • Nadelen
 • Bitcoins worden hier niet geaccepteerd
 • allecondooms.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie