alternate-nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

Alternate.nl

Alternate.nl is een winkel die een eigen showroom heeft en die ook online benaderd kan worden. Online kunt u alles in 1 oogopslag zien, het bestellen gaat ook heel eenvoudig. Hun webpage is heel duidelijk samen gesteld en alles is zo overzichtelijk als mogelijk geplaatst erop. Zo gaat u hier spullen vinden voor uw pc, hardware, notebook, telefoons, tablets, gaming, beeld, geluid, huishouden, witgoed, gezondheid, uiterlijk en tuin. Eveneens gaat u hier spullen voor klussen vinden en ook speelgoederen voor uw kinderen. Heel veel spullen die u hier kunt terug vinden, het is zeker een kijkje waar. U krijgt de optie ook om meer te lezen over de verzending en over het retourneren. Wat de betaalopties betreft, die gaan wij hieronder bespreken met u.

Betaalopties Alternate.nl

Dit zijn de betaalopties waaruit u mag gaan kiezen bij Alternate.nl:

 • iDEAL
 • Op rekening
 • In de showroon
 • Creditcard
 • Kortingscode
 • Vooruitbetaling
 • Cadeaubonnen
 • Afterpay
 • Paypal

Over de vvv bonnen systeem, de bitcoins betaling en het achteraf betalen gaan wij verder in dit artikel veel meer naar voren halen. Ook gaat u meer lezen over op rekening betalen, in de showroom betalen, kortingscode, vooruitbetaling en de cadeaubonnen.

Op rekening

U kunt op rekening betalen bij Alternate.nl, maar dit geldt alleen voor andere bedrijven en instellingen. Voor particuliere klanten geldt dit niet. Natuurlijk zijn er enkele voorwaarden aan verbonden, maar dat alles kunt u op hun website terug lezen.

In de showroom

Alternate.nl heeft ook een showroom, waar u spullen kunt bezichtigen en ook kunt betalen voor de spullen die u online heeft besteld. Dit kan zowel contant als met uw pinpas, ceditcard en met een cadeaubon geschieden.

kortingscode

U kunt online een bestelling plaatsen en betalen met een kortingscode voor een deel van uw bedrag. Het is een korting die u kunt krijgen van de webshop zelf, als u op hun website gaat dan gaat u alle gegevens terug zien en weten hoe u aan die kortingscode kunt komen.

Vooruitbetaling

De vooruitbetaling is als een overboeking, u gaat eerst geld overmaken en pas als uw bedrag binnen is wordt u bestelling verder afgehandeld en zo gauw als mogelijk geleverd voor u. Ook de instructies hiervan kunt u op hun website terug vinden.

Cadeaubonnen

Er zijn ook cadeaubonnen die u kunt gebruiken om te betalen. Deze cadeaubonnen mogen niet afkomstig zijn van externe bedrijven, het moeten Alternate cadeaubonnen zijn, dan alleen zullen deze bonnen geaccepteerd worden.

Vvv bon inleveren bij Alternate.nl

Giftcards zijn heel populair geworden, een naaste blij maken met een giftcard is 1 van de beste opties. De vvv bonnen kunnen het best gebruikt worden. Veel bedrijven accepteren deze bonnen, Alternate.nl op zijn buurt accepteert deze bonnen niet. Indien dit in de toekomst zal veranderen, gaan wij dit ook aangeven.

Betalen met bitcoins bij Alternate.nl

De bitcoin betaling kunt u hier niet toepassen. Alternate.nl is niet zo ver wat deze optie betreft. Indien deze methode wordt toegevoegd aan hun rijtje dan gaan wij dat hier ook toevoegen en u op de hoogte stellen.

Achteraf betalen

Achteraf betalen is een optie die klanten heel graag willen gebruiken, het is een betaalmethode waarbij je eerst je bestelling ziet en daarna pas gaat betalen. Alternate.nl biedt deze optie aan zijn klanten zodat zij met een prettig gevoel kunnen shoppen.

Alternate.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 207 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Nadelen
 • Alternate.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie