aluminiumfoto.com betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

aluminiumfoto.com

Wanneer het om kunst werk gaat en herinneringen opslaan en tentoonstellen dan mag u zeker wezen bij aluminiumfoto.com. Hier kunt u uw foto of uw kunst werk op papier leven geven. Uw foto wordt direct geprint op een aluminiumplaat. Als u nog een lijst etc wenst dan kan dat ook, u kunt na overleg met hun ingaan op de maten. U kunt uw foto op verschillende formaten uitprinten, naast lijsten kunt u ook nog andere zaken geregeld krijgen zoals de mooie witte toplaag toevoegen! Het duur hun 48 uren om uw bestelling in orde te maken en te versturen naar u. Spoed verzendingen binnen 24 uren zijn ook mogelijk! Wat ook leuk is om te weten is dat u deze mooie en grote aluminium foto’s zowel binnen als buiten kunt plaatsen voor een display. Het bestellen is heel eenvoudig en het betalen ervoor nog eenvoudiger. Tijdens uw bestelling gaat u verschillende opties krijgen en deze gaan wij hieronder delen met u, leest u lekker verder.

Betaalopties aluminiumfoto.com

Hieronder ziet u de verschillende betaalmethodes van aluminiumfoto.com :

 • Creditcard
 • iDeal
 • Mister cash
 • Overschrijving
 • Paypal
 • VVV bonnen
 • Sofort

Wij gaan u in dit artikel verder vertellen over de Sofort betaling, Vvv bonnen, Bitcoins en ook de afterpay betaalmethode. Ook gaan wij het over de review hebben van aluminiumfoto.com, blijft u door lezen.

Sofort

Als u bekend staat met de iDEAL betaling dan kunt u die vergelijken met de sofort betaalmethode. Ze hebben beide dezelfde principe en ze zijn beide even betrouwbaar. De Sofort betaalmethode is een betaalmethode in Duitsland eigenlijk, maar het mag hier in Nederland bij aluminiumfoto.com ook toegepast worden.

Vvv bon inleveren bij aluminiumfoto.com

Bij aluminiumfoto.com kunt u de bekende vvv bonnen zeker gebruiken, u kunt iemand zo een bonnetje als cadeau geven en die persoon kan op zijn of haar beurt de vvv giftcard hier bij aluminiumfoto.com verzilveren en betalen voor zijn of haar bestelling.

Betalen met bitcoins bij aluminiumfoto.com

Bitcoins zijn wel heel erg populair geworden, maar niet alle bedrijven accepteren deze coins als een betaling. Bij aluminiumfoto.com kunt u jammer genoeg niet betalen hiermee voor uw bestelling. Indien dit in de toekomst wel mogelijk gemaakt wordt dan leest ud at heir zeker terug.

Achteraf betalen

Achteraf betalen kent men ook als afterpay. Het is een methode van betalen waarbij u uw bestelling eerst ontvangt en dan achteraf gaat betalen ervoor. Deze methode is zeer gevraagd onder de klanten, jammer dat aluminiumfoto.com dze methode nog niet heeft staan in hun lijstje van betaalmethodes.

aluminiumfoto.com review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 24 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Betalen mag zeker ook met iDEAL
 • Maak gebruik van uw paypal kaart
 • Vvv bonnen kunt u hier zeker verzilveren
 • Nadelen
 • Bitcoins worden hier niet geaccepteerd
 • aluminiumfoto.com Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie