amazer.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

amazer.nl

Wanneer u iemand bent die ervan houdt om uw terras en uw tuintje mooi te maken en tijd daar te besteden, dan is amazer.nl het beste adres voor u en uw beste maatje. Bij hun kunt u verschillende producten vinden om uw tuin mooier en beter te maken. Niet alleen uw tuin ook de spullen voor uw terras kunt u hier vinden. De ene mooier dan de andere. De prijzen vallen reuze mee, het zijn kwaliteit spullen en zeker betaalbaar. Ook de zwembad optie die u hier krijgt zijn uitstekend! Neemt u gauw een kijkje op hun website, daar gaat u alles in 1 oogopslag terug zien. De indeling op de website is heel duidelijk en makkelijk te volgend. Als u ook nog met vragen zit mag u ze gerust contacten. De betaalopties zijn ook van groot belang, dus daarover leest u verder in dit artikel.

Betaalopties amazer.nl

 • Afterpay
 • iDeal
 • Mister cash
 • Vooruitbetaling middels een overschrijving
 • Sofort
 • Paypal

Dit zijn de methodes waaruit u als klant mag gaan kiezen bij amazer.nl om uw betalingen te doen.Verder in dit artikel gaan wij u meer vertellen over de vooruitbetaling, sofort en afterpay betalingsmethode. Ook gaat u lezen over 2 andere methodes die amazer.nl niet biedt aan hun klanten.

Vooruitbetaling

Bij de vooruitbetaling gaat het om een betaling die eerst gedaan moet worden. Deze betaling wordt middels een overschrijving in orde gemaakt door de klanten voor ons en daarna wordt uw bestelling in orde gemaakt en geleverd voor u.

Sofort

Sofort banking kunt u gaan vergelijken met de bekende iDEAL betaling. Het is een methode die in Duitsland wordt gebruikt en die heel betrouwbaar is. U kunt deze methode ook hier bij amazer.nl toepassen om uw betalingen te doen.

Vvv bon inleveren bij amazer.nl

De vvv bonnen zijn heel bekend en je kan gauw iemand verrassen ermee. Jammer dat deze bonnen niet overal verzilverd kunnen worden. Zo ook niet bij amazer.nl, indien dit in de toekomst mogelijk gemaakt wordt, dan leest u dat hier zeker terug.

Betalen met bitcoins bij amazer.nl

Bitcoins kunt u jammer genoeg niet overal gebruiken om betalingen te doen. Zo ook niet bij amazer.nl. Indien zij deze coins ook gaan toevoegen aan hun betaalmogelijkheden dan gaan wij dat zeker delen met u.

Achteraf betalen

Achteraf betalen is een hele aangename manier van online inkopen doen. U kunt eerst uw bestelling thuis ontvangen en dan achteraf betalen. Deze optie kunt u gelukkig wel gebruiken bij amazer.nl.

amazer.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 43 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Betaal gerust met de bekende iDEAL
 • Betalingen met mister cash worden hier ook toegestaan
 • Paypal betalingen kunt u hier ook toepassen
 • Nadelen
 • vvv bonnen kunt u hier niet verzilveren
 • amazer.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie