Amazon.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

Amazon.nl

Bij Amazon.nl kunt u op dit moment verschillende soorten boeken vinden. Van literatuur, fictief tot mysterie, thriller, spanning, romantiek, fantasy, sciencefiction en ook nog boeken voor kinderen en jongvolwassenen. Allemaal voor uw e-book. Heel handig en makkelijk in deze tijd. Mensen die ook heel graag biografie en memorie boeken lezen, ook zij komen hier aan hun trekken. Laten wij de kookboeken maar niet vergeten hoor. Zelfs engelse e-books kunt u hier terug vinden en verschillende kindles voor iphone, ipad, android en pc’s. Als u een kijkje gaat nemen op hun web pagina, gaat u zelf alles op een overzichtelijke manier kunnen terug vinden. Heel eenvoudig te bekijken en ook te bestellen, ze hebben meer te bieden, dus het is zeker een kijkje waard. Wij kijken uit naar meer spullen voor de website, voor nu gaan wij de huidige betaalmethodes die zij accepteren aan de orde brengen.

Betaalopties Amazon.nl

Hier bij Amazon.nl kunt u gebruik maken van deze 3 creditcards. Het zijn allemaal bekende en veilige creditcards. Hier onder ziet u ze allemaal onder elkaar staan:

 • Visa
 • MasterCard/EuroCard
 • American Express

Er zijn natuurlijk ook andere betaalmethodes, naast wat extra uitleg over de Euro card en de American Express gaan wij de andere 3 betaalmethodes ook bespreken in dit artikel.

Eurocard

Een Eurocard is het zelfde als een creditcard. Het heeft de zelfde functie. U kunt met uw kaartje uw betaling doen. U hoeft helemaal niet bang te zijn dat er iets mis zal gaan of dat men u zal bestelen. Deze methode behoort tot 1 van de veiligste manieren om te betalen.

American Express

American Express is een betaling die u kunt gaan vergelijken met een creditcard betaalmethode. Het behoort tot de top creditcards en is heel erg betrouwbaar en veilig. Ook het betalen met deze creditcard gaat heel makkelijk en snel, daarom is hij toegestaan bij Amazon.nl

Vvv bon inleveren bij Amazon.nl

Vvv bonnen zijn geen onbekende bonnen meer in Nederland. U kunt deze bonnen bij heel veel winkels en bedrijven verzilveren en betalen voor uw bestellingen en diensten. Jammer genoeg krijgt u deze optie niet bij Amazone.nl, misschien in de toekomst wel?

Betalen met bitcoins bij  Amazon.nl

Als u met bitcoins wilt gaan betalen bij Amazon.nl dan gaan wij u helaas moeten teleurstellen. Want ook deze optie krijgt u niet bij hun. Het zijn wel coins die door de jaren heen heel veel bekendheid hebben gekregen, maar niet alle bedrijven maken nog gebruik van deze betaalmethode.

Achteraf betalen

Achteraf betalen kent men ook als afterpay, het is een methode die heel aangenaam is. Maar die jammer genoeg niet overal toegepast kan worden. Zo ook bij Amazon.nl, voor nu is het niet mogelijk. Over de toekomst kunnen wij nog niks aangeven, indien er wijzigingen komen binnen hun betaalmethodes, dan gaan u zeker op de hoogte stellen.

Amazon.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 364 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Betaal met uw creditcard
 • Gebruik uw visacard hier
 • Ook uw eurocard is hier toegestaan
 • Nadelen
 • afterpay is hier niet mogelijk
 • Amazon.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie