amigo.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

amigo.nl

Schoenen zijn altijd om te zoenen! Met de juiste schoenen doe je niet alleen je voeten maar je hele lichaam een genoegen. Je voeten dragen al uw gewicht en zijn elke dag in beweging. Wij staan er niet bij bewust dat zij ook moe worden en de juiste verzorging nodig hebben. U zou alvast met de juiste en mooiste schoenen kunnen beginnen! Amigo.nl kan u daarbij aardig op weg helpen. Zij hebben een ruime assortiment an heren en dames schoenen. Schoenen in verschillende maten, kleuren en modellen. Natuurlijk ook in verschillende prijsklassen, want daarop let men zeker ook wanneer zij inkopen gaan doen. Op de website van amigo.nl kunt u terecht voor de modellen en voor de prijzen, als u iets leuks heeft gezien dan kunt u het gelijk online bestellen en ervoor betalen. Uw bestelling wordt dan zo gauw als mogelijk geleverd voor u en kunt u gaan genieten van uw schoenen. Als u nog zit te denken aan de betaalopties waaruit u kunt gaan kiezen bij hun, dan hoeft u daarover niet te denken, u kunt dat alles verder in dit artikel lezen, want daarover zullen wij het nu gaan hebben.

Betaalopties amigo.nl

Bij amigo.nl mag u uit de volgende methodes kiezen om uw betalingen te doen:

 • iDEAL
 • Paypal
 • Afterpay

Het zijn er maar 3, maar het zijn zeker de veiligste en meest gebruikte betaalmethodes. Hieronder gaan wij naast de afterpay nog 2 andere methodes aankaarten die niet gebruikt worden door amigo.nl.

Vvv bon inleveren bij amigo.nl

Maakt u vaker gebruik van giftcards en geschenkbonnen dan kent u de vvv bonnen vast wel, het zijn 1 van de bekendste bonnen in Nederland. U kunt ze op vele plaatsen verzilveren. Heel handig en eenvoud. Bij amigo.nl kunt u deze bonnen helaas niet verzilveren, Indien amigo.nl deze methode zal toevoegen aan hun betaalmethodes, gaan wij u op de hoogte stellen.

Betalen met bitcoins bij amigo.nl

Bitcoins worden met de dag bekender. Heel veel mensen sluiten zich aan deze keten, u kunt deze coins nu ook gebruiken als betaal methodes bij verschillende instanties en bedrijven. Jammer genoeg zijn het niet alle bedrijven die zaken willen doen met deze coins, zo ook amigo.nl niet. Indien dit in de toekomst veranderd, dan laten wij u dat weten.

Achteraf betalen

Achteraf betalen is een methode die klanten al te graag willen toepassen, maar niet overal is het mogelijk om gebruik te maken van deze methode. Bij amigo.nl kan je gelukkig deze methode wel toepassen. U kunt uw bestelling eerst plaatsen en dan achteraf betalen.

 amigo.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 45 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Betaal met de bekende iDEAL
 • Maak gebruik van uw paypal kaart
 • Afterpay mag u hier zeker ook toepassen
 • Nadelen
 • Bitcoins worden hier niet geaccepteerd
 • amigo.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie