Amigo betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

Amigo

Amigo is een shop die je online kunt benaderen voor leuke spullen. Je mag hier zijn voor schoenen voor zowel mannen als vrouwen. Ook kunt u hier tassen en enkele accessoires terug vinden en bestellen voor uw zelf of voor iemand die u heel graag blij wilt maken. Wat ook leuk is om te weten is dat Amigo naast een online shop een heleboel andere winkels heeft, die u persoonlijk kunt gaan bezoeken. Als klant mag u zelf kiezen hoe u wilt gaan shoppen, een ieder heeft zijn of haar eigen voorkeur van shoppen. Online is de website ook heel overzichtelijk in elkaar gezet en vindt u heel veel. U krijgt ook de kans om spullen terug te sturen indien u ze niet wenst om de een of ander reden. Het verzenden staat ook uitgelegd op hun website, betalen online kan ook vlekkeloos gaan. Hieronder gaat u meer lezen over de betaalmogelijkheden.

Betaalopties Amigo

De betaalopties die hier krijgt zijn:

 • iDEAL
 • Paypal
 • Afterpay
 • Vooruitbetaling per bank

Het zijn betaalopties die niet onbekend zijn, u heeft er zeker al over gehoord en misschien ook al gebruikt. Verder in dit artikel gaan wij 3 betaalmethodes uitwerken, te weten: vvv bonnen, bitcoins en achteraf betalen.

Vvv bon inleveren bij Amigo

Vvv bonnen zijn geen onbekende bonnen meer, het zijn bonnen die heel vaak verzilverd worden in winkels en online. Amigo gebruikt deze methode niet, indien zij dit in de toekomst wel gaan doen, dan zullen wij dat hier zeker vermelden.

Betalen met bitcoins bij Amigo

Bitcoins nemen met de dag toe en worden steeds bekender. Het wordt inmiddels ook als een betaalmethode gebruikt. Amigo.nl hanteert deze methode niet, het is nog niet bekend of zij dit wel gaan doen of niet. Gebeurd dit toch, dan gaan wij u op de hoogte stellen.

Achteraf betalen

Achteraf betalen is een leuke manier van shoppen, je besteld je producten betaalt nog niet en ontvangt ze eerst thuis. U bezichtigt de spullen en overweegt, als u ze wilt behouden dan betaalt u ervoor, als niet dan is het weer terug sturen naar Amigo.

Amigo review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 76 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Betaal gerust met iDEAL
 • Maak gebruik van de Afterpay optie
 • Er mag ook met Paypal betaald worden
 • Nadelen
 • Jammer genoeg mogen mensen hier niet met bitcoins betalen
 • Amigo Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie