Anna van toor betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

Anna van toor

Anna van toor is een webwinkel die haar focus heeft gelegd op vrouwen. Vrouwen hebben heel veel zorg nodig en willen er altijd goed uit zien. Je kleding speelt daarbij dan het grootste rol, je stijl en je tenue geven je een look die jij zelf wilt en die anderen ook heel graag zien op je als dame. Anna van toor heeft daarom een ruime collectie klaar gezet voor haar klanten, de vrouwen mogen gerust alles bekijken en een keuze maken, het zijn allemaal spullen die zeker een aparte look gaan geven en kleren waarin u lekker gaat kunnen bewegen en u zelf mooier zult vinden. Zij hebben naast hun webshop ook andere winkels waarnaar u kunt stappen en u inkopen kunt gaan doen. Maar als u een online shopper bent dan kunt u de website zeker raadplegen, alles staat duidelijk vermeld, van bestelling tot de retourneren en het betalen. De betaalopties gaan wij hieronder verwerken voor u, want het is uiteraard iets dat heel belangrijk is en iets waarop u zeker wilt gaan letten.

Betaalopties Anna van toor

U wilt zeker weten uit welke mogelijkheden u mag gaan kiezen om te betalen. Hier volgen ze:

 • iDEAL
 • Creditcard
 • Afterpay

Het zijn er maar 3 opties, maar het zijn 3 opties die heel betrouwbaar zijn en die u ook heel graag zou willen gebruiken. Verder in dit artikel gaan wij het afterpay aanhalen en ook de vvv bonnen en bitcoins die niet gebruikt worden bij Anna van toor.

Vvv bon inleveren bij Anna van toor

De vvv bonnen kent u zeker ook, het zijn de bekende giftcards die u kunt gaan opkopen en iemand verrassen. Het is een verzilver techniek. Anna van toor gebruikt deze methode niet, als zij in de toekomst wel gebruiken gaan maken van deze bonnen dan gaan wij de informatie hier voor u neerzetten.

Betalen met bitcoins bij Anna van toor

Ook de bitcoins worden niet gebruikt door Anna van toor. Het is wel een optie die vele andere bedrijven geven aan hun klanten, maar hier kan dat niet. Het staat niet vast of het zo zal blijven of zal veranderen met de tijd. Komt deze optie ook in hun betaaloptie rijtje te staan dan gaan wij u dat zeker laten weten.

Achteraf betalen

Achteraf betalen is een optie die bedrijven nu aan hun klanten geeft om een betaling te doen nadat zij hun bestelling al hebben ontvangen. De meeste klanten zien hun spullen graag voordat zij weten of zij het willen behouden of niet. Wil je de spullen toch niet hebben, dan hoeft u niet te betalen ervoor en stuurt u het terug voor de leverancier.

Anna van toor review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 143 times, 1 visits today)
Voordelen
 • betalen met uw creditcard
 • Ideal betaling is toegestaan
 • Maak gebruik van hun afterpay
 • Nadelen
 • Vvv bonnen kunt u hier niet gebruiken
 • Anna van toor Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie