artandgold.com betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

artandgold.com

Bent u een liefhebber van oude platen? De bekende gouden, platina platen van Herman Brood, Peter Donkerslo, Elvis en Erwin! Allemaal leuke collecties en u kunt hier in de toekomst ook nog meer spullen verwachten zoals as seen on tv , speciale boeken, stoelen, horloges, gadgets en zeker ook meer gouden disc pop. Niet alle categorieën zijn volledig bijgevuld, maar in de toekomst zal dat zeker gebeuren. U kunt nu al kijken op hun website en zult zeker iets naar uw zin vinden en in de toekomst zeker veel meer! De prijzen die artandgold hanteert zijn ook heel scherp, uw favoriete plaat tegen een redelijke prijs vinden en genieten ervan, wat anders zou u nog meer willen. U kunt op hun website ook contact gegevens vinden, mocht u met vragen zitten dan kunt u hun bellen en al uw vragen gerust stellen. De mensen die werken bij artandgold werken zijn heel vriendelijk en zeker ook klantbewust, de klant is hier koning en zo wordt u ook behandeld. Men heeft daarom ook gedacht aan de veiligheid tijdens het betalen. In het onderstaande kunt u veel meer lezen over de betaalmethodes die u hier kunt toepassen.

Betaalopties artandgold.com

De betaalopties bij artangold.com zijn heel weinig, eigenlijk is het maar 1 optie die u kunt toepassen bij hun. Deze ene optie is namelijk de bekende en de meest betrouwbare betaalmethode en die kennen wij als de overboeking! Een betaalmethode die helemaal niet mis kan gaan en die heel veel mensen graag toepassen. Verder in dit artikel gaan wij toch 3 andere methodes met u delen die artangold.com niet aan zijn klanten biedt om betalingen te doen.

Vvv bon inleveren bij

De vvv bonnen kent u vast wel, het zijn giftcards die u kunt kopen en dan aan iemand geven die u blij wenst te maken. Het mag dan een familielid, maatje of zelfs een collega zijn. Zij kunnen op hun beurt met uw vvv giftcard naar een winkel van hun keus gaan en daar hun giftcard verzilveren. Let u wel op dat de winkel waar u wenst te verzilveren deze bonnetjes wel accepteert.

Betalen met bitcoins bij

Bitcoins behoort tot de meest gebruikte crypto munten van de wereld. Ze zijn zo populair geworden dat ook bedrijven en winkels ze ook accepteren als betalingen. Jammer genoeg zijn het niet alle winkels en bedrijven die deze coins accepteren. Artangold.com behoort ook tot 1 van deze bedrijven die deze coins niet accepteert.

Achteraf betalen

Achteraf betalen is een methode die heel veel klanten heel graag toepassen wanneer ze online winkelen. U kunt bij deze methode uw bestelling eerst thuis ontvangen en dan achteraf betalen voor uw bestelling. Ook deze methode krijgen de klanten van artangold.com niet, indien dit in de toekomst wel mogelijk gemaakt wordt voor u als klant dan gaan wij u zeker op de hoogte stellen.

 review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 28 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Overschrijvingen kunt u hier laten plaats vinden
 • Nadelen
 • VVV bonnen worden hier niet geaccepteerd
 • artandgold.com Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie