artencraft.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

artencraft.nl

Op de website van artencraft kunt u heel veel verschillende spullen vinden. Spullen die te maken hebben met fotografie, video, beeld & geluid, computer & it, telefonie, tablet, navigatie, huishouden & woning, keuken & koken, verzorging & beauty en zeker ook spullen voor outdoor en vrije tijd. Een heleboel hebben wij hier opgesomd en waarom niet, dit zijn de verschillende categorieën die u op hun website kunt vinden en die allemaal op hun eigen beurt uit subcategorieën bestaan. Heel veel spullen die u kunt vinden die u in uw dagelijks leven goed kunt gebruiken. Als u naar de prijzen gaat kijken dan gaat u het niet geloven, want ze zijn heel redelijk en zeker ook betaalbaar. Het zijn spullen van kwaliteit en de spullen die heel duurzaam zijn en heel lang mee zullen gaan. Wilt u meer weten over de spullen en de prijzen dan moet u het gauw bekijken op de website, Er staan ook contact gegevens op de website die u kunt gebruiken voor uw eigen best wil, al uw vragen kunt gerust stellen en is is ook een tablad met de meest gestelde vragen. Hier kunt ook genoeg informatie vinden over de website en over alles wat u wenst te weten over artencraft en de verschillende spullen die u bij hun kunt bestellen. De betaalmethodes die zij aan hun klanten geven zijn ook zeer betrouwbaar, leest u verder in dit artikel meer over deze methodes.

Betaalopties artencraft.nl

U wilt zeker weten welke methodes u kunt gaan toepassen bij artencraft, hieronder gaan wij het punt gewijs opsommen voor u:

 • Mister cash
 • Creditcard
 • Paypal
 • Overschrijving / vooruitbetaling
 • Contante betaling
 • Betaling met ecocheques

Enkele methodes uit dit rijtje gaan wij behandelen in dit artikel, naast deze gaan wij u ook meer vertellen over enkele andere methodes, blijft u lezen.

Vooruitbetaling

Bij de vooruitbetaling gaat u puur vooruit betalen. Wanneer uw betaling per bank overschrijving al binnen is dan wordt uw bestelling in orde gemaakt en opgestuurd naar u. Des te sneller uw geld binnen is des te sneller uw bestelling in orde gemaakt wordt voor u.

Contante betaling

Heel wat mensen vinden contante betaling nog steeds de beste manier van betalen uit alle betalingen en daarom juist heeft artencraft.nl deze methode toegevoegd en dan kunt u contant gaan betalen in hun showroom.

Betaling met ecocheques

U kunt ook met een cheque betalen in de showroom van artencraft. Maar dit geldt niet voor elke bestelling, alleen de ecologische producten kunnen op een cheque geplaatst worden en zo betaald worden, u ziet bij uw bestelling gelijk bij welke spullen u gebruik kunt gaan maken van deze methode.

Vvv bon inleveren bij artencraft.nl

Overal hoort u nu over de vvv bonnen, het zijn handige bonnetjes die u kunt gaan gebruiken om iemand mee blij te maken, zowel de particulieren als de zakelijke mensen maken gebruik van deze bonnen. Het is bestemd voor een ieder. Alleen moet u wel weten waar u het kunt verzilveren, bij X bijvoorbeeld is het niet mogelijk deze bonnen te gebruiken, wij weten nog niet of zij dit in de toekomst zullen toevoegen aan hun lijst van betaalmethodes. Indien dat wel gebeurd dan delen wij dat zeker met u.

Betalen met bitcoins bij artencraft.nl

De wereld markt kent zoveel coins, de bekendste uit al deze coins zijn de bitcoins. U kunt tegenwoordig ook betalen met deze coins. Er zijn al enkele bedrijven die deze coins als betaalmethode accepteren. Jammer genoeg kunt u deze coins niet gebruiken bij x, of zij in de toekomst deze coins wel zullen gebruiken weten wij niet, als wij meer informatie hierover krijgen zullen wij dat zeker met u delen.

Achteraf betalen

Achteraf betalen kent men ook als afterpay. Een manier van betalen die klanten heel vaak kiezen. U ontvangt zodoende uw bestelling eerst en daarna kunt betalen, indien u ook wilt afzien van uw bestelling dan kan dat ook, u betaalt dan niet voor uw bestelling. Deze methode kunt u hier bij x jammer genoeg niet gebruiken, indien dit in de toekomst kan, leest u dat hier zeker terug.

 artencraft.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 36 times, 1 visits today)
Voordelen
 • iDEAL betaling mag u hier zeker toepassen
 • Paypalkaartjes kunt u hier zeker gebruiken om te betalen
 • Een bankoverschrijving mag zeker ook
 • Nadelen
 • Achteraf betalen is niet mogelijk
 • artencraft.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie