Arval betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

Arval

Arval is een bedrijf waar je terecht kunt voor al uw lease vragen en lease auto’s. U mag het autoleasen en het huren van een auto niet als het zelfde gaan beschouwen, want dat is ook niet het geval. Het zijn 2 verschillende dingen. Bij het leasen gaat u een contract aan en dan dan mag u uw auto rijden, na verloop van uw lease contract kunt u uw gereden auto ook opkopen tegen een scherpe prijs in de meeste gevallen. Wilt u meer weten over de lease opties en auto’s dan mag u gerust een kijkje nemen op de website van Arval. Zij zijn 1 van de beste lease dealers en hun website is ook overzichtelijk en makkelijk te volgen. Het betalen bij dit bedrijf gaan wij hieronder wat meer aandacht geven en nog enkele andere methodes die zij nog niet gebruiken.

Betaalopties Arval

U wilt zeker weten hoe u kunt gaan betalen bij Arval. Hieronder gaan wij de betaalopties met u delen.

 • Termijn betaling
 • Automatische incassering

Hieronder gaan wij Enkele betaalmthodes toelichten, enkele die Arval gebruikt en weer anderen die zij niet gebruiken, maar die wel heel beked aan het worden zijn.

Automatische incassering

Automatische incassering en de termijn betaling gaan in dit geval gepaard. U gaat uw bedrag in delen betalen en dan wordt het automatisch afgeschreven van uw bankrekening. Dit is een veilige methode en wordt door alle banken toegelaten. Zo heeft u ook een beter overzicht en hoeft u niet steeds uit huis te gaan om een betaling te doen.

Vvv bon inleveren bij Arval

Jammer genoeg maakt Arval geen gebruik van de bekende Vvv bonnen.Wij weten niet hoe dit in de toekomst zal zijn, indien zij gebruik zullen maken van deze betaalmethode, dan gaan wij dat hier zeker vermelden zodat u dat ook weet.

Betalen met bitcoins bij  Arval

De bitcoins zijn zeker veel bekende geworden door de Jaren heen, maar niet alle bedrijven maken gebruik van deze coins. U kunt dus niet betalen voor uw spullen of diensten met deze coins, ook niet Arval.

Achteraf betalen

Bij Arval kunt u jammer genoeg niet achteraf betalen. Het zou wel leuk zijn als u uw diensten eerst kon gebruiken en daarna achteraf zou betalen en indien u ze niet goed vond dan alles afzeggen. Maar tot ons spijt is deze method hier niet toegestaan.

Arval review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

 

Rate this post
(Visited 21 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Er vindt hier automatische incassering plaats
 • In termijnen betalen middels de automatische incassering
 • Nadelen
 • Betalen met een creditcard is niet toegestaan
 • Arval Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie