Avis betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

Avis

Avis is een lid van BOVAG ( Bond van Automobielhandelaren en Garagehouders ), dit kan u al een beeld geven over Avis als bedrijf en wat u kunt gaan verwachten van hun. Bij Avis kunt u zijn voor verschillende huur auto’s. Niet alleen in Nederland maar in verschillende landen kunt u gebruik maken van hun service. Als u wilt weten wat hun services is en waar u het allemaal kunt afnemen, dan kunt u kijken op www.avis.nl. Hier gaat u al uw informatie vinden. Overzichtelijk en zeker ook betrouwbaar, wilt u meer weten hoe u de auto’s kunt gaan huren, dan mag u ze zeker gerust contacten. De contact gegevens ziet u ook op hun website staan. De betaalmethodes die zij hanteren, gaan wij hier wel verder aan de orde brengen zodat u weet hoe klanten bij hun kunnen betalen voor hun huur auto’s.

Betaalopties Avis

Dit zijn de betaalopties die u krijgt bij Avis:

 • American Express
 • Mastercard
 • Visa Card
 • Diners en Discover Card

Hieronder volgt er meer uitleg over enkele betaalopties die Avis aan de klanten geeft en ook enkele opties die zij niet gebruiken, maar die wel heel bekend zijn.

American Express

Heeft u al kennis gemaakt met de creditcard genaamd American Express? Niet, deze kaart behoort tot de top 3 wereld creditcards en biedt veel meer en betere opties dan enkele andere credit kaarten. Zeer betrouwbaar en efficiënt, dus uw geld zal op de juiste en veilige manier aankomen waar hij moet zijn na de transactie.

Diners en Discover Card

Diners en discover cards verschillen niet veel van de normale credit cards. U kunt hiermee ook betalingen doen op een eenvoudige en veilige manier. Heel veel bedrijven staan deze kaarten toe dus het zijn geen onbekende en vreemde kaarten voor ondernemers.

Vvv bon inleveren bij Avis

Heel veel mensen maken tegenwoordig gebruik van VVV bonnen, jammer genoeg hanteren niet alle bedrijven en winkels deze bonnen. Avis staat het ook niet toe om met zo een bon bij hun een betaling te doen. Indien zij dit in de toekomst wel gaan hanteren, dan gaan wij de informatie hier voor u plaatsen.

Betalen met bitcoins bij  Avis

Bitcoins hebben binnen heel weinig tijd heel veel bekendheid gekregen en worden daarom ook door heel veel mensen gebruikt. Niet alleen particulieren maar ook heel wat bedrijven en winkels maken gebruik van deze coins. Avis maakt nog geen gebruik van deze coins. U kunt hier dus niet betalen met de Bitcoins tot heden, veranderd dit in de toekomst dan gaat u dat hier terug lezen.

Achteraf betalen

Achteraf betalen doen mensen heel graag bij winkels en bedrijven. het is veel fijner om eerst uw spullen en diensten te ontvangen en achteraf te betalen. Maar niet overal kan dat en niet overal mag dat. Bij Avis is het ook niet toegestaan om gebruik te maken van een After Pay optie.

Avis review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 41 times, 1 visits today)
Voordelen
 • U kunt hier betalen met uw Mastercard
 • Uw Visa card wordt hier ook geaccepteerd
 • Nadelen
 • Bitcoins mogen hier niet gebruikt worden
 • Betalen met een vvv bon is niet toegestaan
 • Avis Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie