avtours.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

avtours.nl

Met een droom van 2 natuurliefhebbers is het avtours ontstaan, het reizen naar Afrika is toegenomen onder heel wat mensen. In Afrika kun je genieten van de azuurblauwe oceaan, golvende savannen, het leefgebied voor tal van wilde dieren en mensen van een hele aparte cultuur. De safaris zijn zeer gevraagd onder de reizigers. AV tours is in 1994 opgericht en is nu 1 van de populairste tours onder heel wat mensen. Naast de prijzen zijn de locaties en tours heel aantrekkelijk en aangenaam. Als u op hun website gaat dan gaat u gelijk de verschillende tours zijn en wat de kosten ervoor zullen worden en wat er ook allemaal in de prijs inbegrepen zit. Mocht u toch nog vragen hebben over de tours dan kunt u ze altijd contacten en dan kunnen zij u verder instructies en informatie geven. Wat het betalen betreft gaat heel eenvoudig en veilig aan toe, het zijn niet veel opties die u krijgt, maar hieronder gaan wij de mogelijkheden naar voren halen voor jullie, leest u gerust verder.

Betaalopties avtours.nl

Betalen bij avtours.nl is heel eenvoudig en snel te doen, u kunt kiezen tussen 2 opties en hieronder ziet u uit welke twee opties u kunt gaan kiezen:

 • Overschrijving
 • contante betaling

Het zijn beide hele veilige en snelle betaalmethodes. Naast deze methodes zijn er ook enkele andere methodes die heel erg bekend zijn geworden, deze gaan wij ook delen met u.

Contante betaling

Bij de contante betaling gaat u contant geld afgeven tijdens het boeken van uw reis en het tekenen van uw stukken op kantoor bij avtours. Heel veel mensen vinden de contante betaling nog steeds het beste manier van betalen dus hanteren zij daarom deze methode bij avtours.nl.

Vvv bon inleveren bij avtours.nl

Vvv bonnen zijn heel bekend geworden door de jaren heen, u kunt ze bij verschillende winkels en webshops verzilveren! Steeds meer mensen maken gebruik van deze bonnen, Jammer genoeg worden deze bonnen nog niet overal geaccepteerd, zo ook niet bij, avtours.nl. Indien zij deze methode ook toevoegen aan hun Lijstje van betaal methode, gaan wij hiervan een melding maken.

Betalen met bitcoins bij avtours.nl

Bitcoins worden met de dag bekender. Heel veel mensen sluiten zich aan deze keten, u kunt deze coins nu ook gebruiken als betaal methodes bij verschillende instanties en bedrijven. Jammer genoeg zijn het niet alle bedrijven die zaken willen doen met deze coins, zo ook avtours.nl niet. Indien dit in de toekomst veranderd, dan laten wij u dat weten.

Achteraf betalen

Achteraf betalen kent men ook als afterpay. Een manier van betalen die klanten heel vaak kiezen. U ontvangt zodoende uw bestelling eerst en daarna kunt betalen, indien u ook wilt afzien van uw bestelling dan kan dat ook, u betaalt dan niet voor uw bestelling. Deze methode kunt u hier bij avtours.nl jammer genoeg niet gebruiken, indien dit in de toekomst kan, leest u dat hier zeker terug.

 avtours.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 33 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Hier kunt u contant betalen
 • U kunt ook een overschrijving laten plaats vinden
 • Nadelen
 • Bitcoins kunt u hier niet gebruiken
 • avtours.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie