Badkamerradioshop.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

Badkamerradioshop.nl

Badkamerradioshop.nl is een webshop die eerst is begonnen met het verkopen van computermuizen, dat hebben ze onder de naam muizenshop.nl, daarna zijn zij gaan uitbreiden en nu kun je zitzakken, gamestoelen, inbouwradio’s, inbouwspeakers, draadloze speakers en radio’s hier bestellen naast de gadgets voor je badkamer. Het is een website die altijd leuke aanbiedingen heeft en die zowel jongeren als ouderen kunnen bezoeken. Wat leuk is om te weten, is als je je bestelling voor 17.00 hebt gedaan, je dan de volgende dag je pakket al in huis hebt. Koop je spullen en het bedrag is hoger dan 30 euro dan wordt je pakket gratis verzonden voor u. Je krijgt ook 14 dagen bedenktijd, ook hebben zij in Soes een winkel waar u zelf naar toe kunt om uw spullen op te halen. Wilt u meer weten over de verzending, levering en retourneren, dan kunt u alles terug vinden op hun website, de betaal opties gaan wij in dit artikel verder uitwerken voor u.

Betaalopties Badkamerradioshop.nl

De betaalopties die Badkamerradioshop.nl aan zijn klanten biedt zijn deze methodes:

 • iDEAL
 • Afterpay
 • pinnen of contant
 • Creditcard
 • Mister cash
 • Sofort Banking
 • Op rekening
 • Overmaking

Dit zijn de opties waaruit u zelf mag gaan kiezen, hieronder gaan wij enkele betaalmethode uitwerken voor u, enkelen die gebruikt worden door Badkamerradioshop.nl en weer andere die zij niet gebruiken.

Sofort Banking

Sofort Banking is een manier van betalen die overeen komt met de iDEAL betaling, je mag je geld online overmaken, dit is een betaal methode die klanten vanuit Duitsland hanteren.

Op rekening

Alleen bedrijven mogen hier spullen bestellen en op rekning aflossen, het is niet toegestaan voor particulieren. Als u de website openslaat dan ziet u de voorwaarden, u mag ze ook gerust contacten voor meer informatie.

Pinnen of contant

Zoals u het leest, u mag langs lopen bij hun kantoor in Soest en dan mag u daar contant geld neertellen of u mag gebruik maken van uw pinpas om daarmee te betalen, beide manieren zijn toegestaan.

Vvv bon inleveren bij Badkamerradioshop.nl

De vvv bonnen zijn 1 van de methodes van betalen die zij niet accepteren. Het is wel een betaalmethode die heel veel bedrijven gebruiken, maar Badkamerradioshop.nl doet dat nog niet, als zij zich ook gaan aansluiten bij de andere bedrijven die wel gebruik maken van de vvv bonnen, dan plaatsen wij dat hier voor u.

Betalen met bitcoins bij Badkamerradioshop.nl

Bitcoins zijn coins waarmee u heel veel kunt doen, u kunt ook betalen ermee. Heel veel bedrijven gebruiken het als een betaalmethode, Badkamerradioshop.nl doet dat niet. Wij weten niet of zij het in de toekomst gaan gebruiken of niet, als wel dan gaat u dat hier terug lezen.

Achteraf betalen

Dit is de betaalmethode die zij wel bieden aan hun klanten, klanten ervaren het als heel prettig shoppen en betalen op deze manier. Je ontvangt je spullen eerst thuis en dan mag je achteraf betalen per acceptgiro. Wil je de spullen niet, dan mag je die terug sturen.

Badkamerradioshop.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 46 times, 1 visits today)
Voordelen
 • De bekende iDEAL betaling mag je hier toepassen
 • u mag hier pinnen of contant betalen
 • achteraf betalen mag ook
 • Nadelen
 • bitcoin betaling mag jammer genoeg niet
 • Badkamerradioshop.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie