banden-pneus-online.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

banden-pneus-online.nl

Banden-pneus-online.nl is een website waar u banden kunt vinden. Deze service bieden zij niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen. Hier kunt u onder andere auto banden,  motor banden, velgen en sneeuwketting vinden. Het zijn nieuwe banden en nieuwe spullen die u ontvangt. Er is geen sprake van tweedehands bij banden-pneus-online.nl. De prijzen zijn ook heel scherp. U als klant kunt hier binnen uw budget uw inkopen met een glimlach doen. Garantie staat hier trouwens ook gegarandeerd! Wanneer men het over de levering heeft, dan mag men weten dat bij een bestelling vanaf minstens 2 auto of motor banden er geen leveringskosten bijkomen. Bekijk hun webpage en u zult ook daar alle informatie over het bedrijf en de spullen die zij verkopen daar terug vinden. Contact gegevens staan ook vermeld op de website. U kunt hun altijd met een gerust hart bellen voor informatie. Ook de betaalopties die zij hanteren zijn uitstekend, lees hier meer erover.

Betaalopties banden-pneus-online.nl

Hieronder hebben wij 4 betaalmethodes staan die u kunt gaan toepassen bij banden-pneus-online.nl.

 • iDEAL
 • Creditcard
 • Paypal
 • Bankoverschrijving

Verder in dit artikel gaat u meer lezen over de bankoverschrijving en nog enkele andere methodes die niet opgesomd staan in dit rijtje.

Overboeking

Bij de overboeking gaat het om een normale overboeking. U gaat middels een normale overboeking geld overmaken op de rekening van banden-pneus-online.nl. Als de betaling is ontvangen wordt u bestelling in orde gemaakt voor u en geleverd.

Vvv bon inleveren bij banden-pneus-online.nl

Als u vvv bonnen thuis heeft liggen dan kunnen wij u gelijk vertellen dat u deze bonnen hier bij banden-pneus-online.nl niet kunt verzilveren. Mocht het zijn dat zij in de toekomst deze bonnen wel gaan introduceren in hun bedrijf, dan gaan wij dat zeker met u delen.

Betalen met bitcoins bij  banden-pneus-online.nl

De bitcoins kunt hier helaas niet gebruiken om betalingen te doen. Het zijn coins die heel veel waard hebben en waarvan de waarde steeds meer en meer wordt, maar niet alle bedrijven wensen zaken te doen met deze cryptocoins.

Achteraf betalen

Het achteraf betalen service kunt u hier jammer genoeg niet gebruiken. Indien zij als bedrijven in de toekomst deze betaalmethode ook aan hun betaaloptie lijst zal toevoegen, dan gaan wij u dat zeker vertellen hier.

banden-pneus-online.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 43 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Betalen middels iDEAL
 • Maak gebruik van Paypal
 • Een overboeking is ook mogelijk
 • Nadelen
 • Afterpay is hier niet toegestaan
 • banden-pneus-online.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie