Bandenshop.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

Bandenshop.nl

Banden kopen en uw auto laten monteren tegen de laagste prijs kan alleen bij bandenshop.nl . De beste en de scherpste prijzen krijg u hier. Niet alleen de spullen, maar ook de service van hun is top. Heel veel klanten hebben positieve reacties achtergelaten voor hun als bedrijf. U kunt zowel online als bij 1 van hun winkels langslopen om u zaken voor elkaar te krijgen. Ook de website die zij beschikbaar hebben gesteld voor hun klanten kunt u bezoeken. Heel netjes in elkaar gezet, overzichtelijker voor klant kon het niet. De contact gegevens en de verschillende locaties kunt u hier op hun webpage ook terug vinden. Bekijk het gauw, des te sneller des te beter zegt men, vooral met de seizoen veranderingen kunt u hun het best raadplegen. Over de betaalopties gaan wij u verder in dit artikel meer vertellen.

Betaalopties Bandenshop.nl

Dit zijn de volgende Opties die u als klant krijgt om bij Bandenshop.nl te betalen:

 • iDEAL
 • overboeking
 • vooruitbetaling
 • creditcard
 • afterpay
 • mistercash
 • contant
 • pinnen

Hieronder gaat u meer lezen over de betaalopties, ook gaan wij enkele andere betaalopties naar voren halen die niet opgesomd staan in dit rijtje.

Vooruitbetaling

Bij de vooruitbetaling is het simpel, u betaalt eerst en dan ontvangt u uw bestelling achteraf. Meestal is het zo, als uw betaling binnen komt, wordt uw bestelling dan binnen 24-48 uren voor u tot aan huis geleverd. Deze optie kunt u hier bij bandenshop.nl wel toepassen.

contant

De contant betaling is simpel, u gaat naar 1 van de vele winkels van hun en betaalt contant met geld. Heel wat mensen vinden deze optie het best en het veiligst, daarom heeft bandenshop.nl ook rekening gehouden met deze klanten.

pinnen

U kunt naast de contante betaling ook met uw pinpas langslopen en bij 1 van de winkels betalen. Zo bent u ook veilig over straat. U hoeft niet met geld te lopen en krijgen dieven zo de kans ook niet meer om u op straat lastig te vallen.

Vvv bon inleveren bij Bandenshop.nl

De bekende vvv bonnen kunnen helaas niet overal verzilverd worden. Ook hier bij bandenshop.nl  krijgt u jammer genoeg deze optie niet. Indien dit in de toekomst zal veranderen, zullen wij dat hier zeker aangeven en delen met u.

Betalen met bitcoins bij  Bandenshop.nl

Met de dag stijgt de waarde van de bitcoin. Veel meer mensen en ook bedrijven sluiten zich aan bij de bitcoin trading. U kunt deze coins zelfs bij enkele bedrijven gebruiken om betalingen te doen. Helaas kan dat niet bij bandenshop.nl .

Achteraf betalen

De afterpay service krijgt u hier wel. Het is een optie die klanten heel graag gebruiken. U ontvangt uw bestelling eerst thuis en dan betaalt u achteraf. Heel handig en heel veel klanten maken gebruik van deze optie.

Bandenshop.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 51 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Betaal met de bekende iDEAL
 • Uw Paypal kaartje kunt u ook gebruiken om te betalen
 • Afterpay is hier ook een optie
 • Nadelen
 • Bitcoins morgen hier niet gebruikt worden
 • Bandenshop.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie