batterijenhuis-nlbetaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

 Batterijenhuis.nl

De naam vertelt het al, Batterijenhuis.nl is een webshop waar je terecht kunt voor uw batterijen, oplaadbare batterijen, accu’s, start accu, laders en overige batterij spullen. U krijgt hier ook aanbiedingen op deze spullen van tijd tot tijd. Hun klanten service staat u altijd van dienst en gaat in op al uw vragen waarmee u zit. Zij helpen heel graag. Zij hebben jaren lang ervaring opgebouwd met de batterijen en weten dus heel veel. U kunt ook staffelkortingen krijgen, dit staat ook op hun website aangegeven en u vindt gelijk informatie over hun bedrijf, verzendingen en retourneren op hun webpage. De betaalinformatie staat ook verwerkt op hun page, maar die gaan wij in dit artikel ook naar voren halen.

Betaalopties  Batterijenhuis.nl

De betaalopties die u bij Batterijenhuis.nl als klant krijgt zijn deze op een rijtje:

 • iDEAL
 • Bank overboeking
 • Paypal
 • Achteraf betalen
 • Op rekening

Wij gaan hieronder 4 methodes naar voren halen en bespreken, 2 van deze methodes worden wel gebruikt door Batterijenhuis.nl en de andere 2 niet.

Op rekening

Op rekeing betalen mag bij Batterijenhuis.nl. Het moet wel om een bedrag gaan die 100 euro of daar boven ligt. Ook gaat u euro 5.95 moeten betalen aan administratiekosten. Indien uw bestelling 250 euro of daar boven is dan gaan deze administratie kosten wel vervallen. Deze optie geldt voor zowel de bedrijfsklanten van Nederland als die van België.

Vvv bon inleveren bij  Batterijenhuis.nl

Vvv bonnen zijn allang niet meer onbekend, het zijn bonnen die heel bekend zijn geworden, mensen gebruiken deze bonnen vaak genoeg om anderen mee te verrassen. Bij Batterijenhuis.nl mogen deze gift cards jammer genoeg niet gebruikt worden,indien zijn wel gebruik gaan maken hiervan, dan gaan wij dat ook delen met u.

Betalen met bitcoins bij  Batterijenhuis.nl

Bitcoins worden nu ook gebruikt om betalingen mee te doen, heel veel bedrijven gebruiken deze methode. Batterijenhuis.nl behoort niet tot deze bedrijven, zij accepteren geen bitcoins. Mocht dit in de toekomst veranderen, dan laten wij dat zeker weten.

Achteraf betalen

Dit is een betaalmethode die u zeker mag gebruiken bij Batterijenhuis.nl. Ontvang gerust uw bestelling thuis, controleert u alles en als u uw bestelling wilt behouden dan betaalt u ervoor, wilt u het terug sturen en het niet hebben, dan betaalt u ook niet ervoor.

Batterijenhuis.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 54 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Betaal gerust met een overschrijving
 • Achteraf betalen mag hier ook toegepast worden
 • Betalen met iDEAl kan ook
 • Nadelen
 • Rembours betaling kan helaas niet
 •  Batterijenhuis.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie