Bekendvanpc.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

 Bekendvanpc.nl

Bij Bekendvanpc.nl kunt u heel wat spullen in verschillende categorieën terug vinden. Zo kunt u hier terecht zijn voor: Tuin & vrije tijd, Health & beauty, Wonen & koken, Sport & bewegen en ook voor Hobby & klussen. U merkt het zelf heel veel categorieën waaruit u kunt gaan kiezen, bij elk categorie weer hele scherpe prijzen en heel heel opties waar uit u kunt gaan kiezen. U kunt hier zelfs een eigen account maken en zo uw bestellingen plaatsen, koopt u spullen die op 60 euro of meer uitkomen dan worden de spullen gratis geleverd. Heeft u uw zelf bedacht en wilt u de spullen niet meer hebben binnen de 14 dagen, dan mag u ze terug sturen. Het retourneren is dus ook mogelijk. Het betalen gaat ook middels betrouwbare methodes, hieronder gaan wij het meer hebben over deze opties, blijf maar lezen.

Betaalopties  Bekendvanpc.nl

Wilt u weten hoe kunt gaan betalen bij Bekendvanpc.nl? Hieronder volgen de methodes allemaal in een rijtje waaruit u mag gaan kiezen.

 • iDEAL
 • Sofort banking
 • Creditcard
 • Mister cash
 • Giropay
 • Paypal
 • Overboeking
 • Afterpay

Wij gaan enkele betaalmethodes toelichten, zodat u weet wat ze inhouden en of u ze kunt toepassen bij Bekendvanpc.nl of niet.

Sofort banking

Sofort banking is te vergelijken met de bekende iDEAL betaling, maar dan is het alleen bestemd voor mensen die in Duitsland wonen. Het is een manier van betalen die toegestaan is bij Bekendvanpc.nl, zodat ook de klanten van Duitsland hun inkopen hier met een gerust hart kunnen gaan doen.

Giropay

Giropay komt ook heel veel overeen met online bankieren. In dit geval is deze methode ook voor mensen die uit Duitsland afkomstig zijn. Het is een betrouwbare methode die heel snel is gegroeid, mensen gebruiken het dus graag om mee te betalen en daarom is hij toegestaan bij Bekendvanpc.nl.

Overboeking

De overboekingssysteem is geen nieuwe systeem, dit wordt al heel lang gebruikt en heel veel mensen passen dit heel graag en nog steeds toe. Ook hieraan heeft Bekendvanpc.nl gedacht, daarom staat hij in hun betaalmethode rijtje.

Vvv bon inleveren bij  Bekendvanpc.nl

Met een vvv bon mag u ook betalen voor een bestelling bij heel wat online shops. Bij Bekendvanpc.nl mag dat helaas niet. Mocht het zijn dat zij hun betaalmethode met deze metaaloptie gaan uitbreiden dan gaan wij u op de hoogte stellen.

Betalen met bitcoins bij  Bekendvanpc.nl

Bitcoin betaling wordt niet geaccepteerd bij Bekendvanpc.nl . Het is niet bekend of zij deze methode in de toekomst wel gaan gebruiken of niet. Indien dit wel gebeurd, dan gaan wij dat hier zeker delen met u.

Achteraf betalen

Weet u wel hoe het achteraf betalen methode werkt? Niet? Het is een methode waarbij klanten echt achteraf betalen, je ontvangt je bestelling eerst thuis en nadien gaat u betalen als u de spullen wilt gaan behouden. Als niet dan stuurt de producten terug. Deze leuke methode mag u zeker gaan toepassen bij Bekendvanpc.nl .

Bekendvanpc.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 56 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Nadelen
 •  Bekendvanpc.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie