Blokker.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

Blokker.nl

Blokker.nl is niet alleen een online webshop, maar zij hebben ook winkels die u kunt bezoeken en spullen kunt bekijken en gelijk kopen. De mensen die heel weinig tijd hebben en hun spullen liever online bekijken en kopen dan kunnen zij van de online webshop van blokker gebruiken. De prijzen vallen reuze mee en de opties voor verzendingen zijn ook uitstekend. Je krijgt ook de optie om te retourneren en vaak genoeg hebben zij ook leuke aanbiedingen.

Betaalopties Blokker.nl

De betaalopties die blokker.nl hanteert bestaan uit meerdere mogelijkheden. U mag als klant zelf kiezen hoe wilt gaan betalen. Zo kunt u uit de volgende betaalmethodes kiezen:

 • iDeal
 • Creditcard
 • Afterpay
 • PayPal
 • Blokker cadeaukaart

Hieronder gaan wij het over enkele betaalmethodes hebben. Betaalmethodes die blokker gebruikt en weer 1 die zij nog niet gebruiken.

Vvv bon inleveren bij Blokker.nl

De VVV bonnen worden ook door blokker geaccepteerd. U gaat het niet gelijk op de website terug vinden. Dit komt omdat u met deze cadeaubonnen alleen bij de winkels kunt afrekenen. In de toekomst kan het zijn dat het mogelijk gemaakt wordt voor het afrekenen van facturen online.

Afrekenen met Blokker cadeaukaart

Naast de VVV bonnen heeft blokker ook hun eigen blokker cadeaukaart. Deze kaarten kun je alleen in de blokker winkels kopen en je mag ze besteden aan alle producten van blokker, zowel online als in de winkels van hun. Meer informatie kunt u op hun webpage vinden, bij de betaal mogelijkheden.

Achteraf betalen

Achteraf betalen die wij ook kennen als afterpay wordt ook aan de blokker klanten aangeboden als betaaloptie. Je mag dus gerust eerst je spullen bestellen en thuis ontvangen en daarna betalen. Dat is pas wanneer u ze wenst te behouden, als niet dan mag u de spullen terug sturen.

Betalen met bitcoins bij Blokker.nl

Betalen met Bitcoins is nog geen optie die klanten krijgen om mee te betalen voor hun spullen die zij bestellen. Het kan zijn dat zij deze betaal methode in de toekomst ook zullen hanteren, maar voor nu is het nog niet duidelijk wanneer dit in werking gesteld zal worden.

Blokker.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 826 times, 1 visits today)
Voordelen
 • U mag gerust gebruik maken van de afterpay betaalwijze.
 • Betalen met een credit card is mogelijk.
 • U kunt blokker cadeakaarten kopen om iemand daarmee te verwennen.
 • Nadelen
 • Geen betaling mogelijk met Bitcoins
 • Blokker.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie