Blueprinteyewear.com betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

Blueprinteyewear.com

Blueprinteyewear.com is een webshop waar je zonnebrillen kunt aanschaffen, de bekendste merken en modellen gaat u hier tegen komen. U krijgt zelfs de optie om uw eigen design toe te voegen. Een ieder kan hier zeker iets vinden naar zijn of haar zin. Wat kleuren en prijzen betreft, daar zit er zeker ook een variatie in! Het zijn duurzame brillen die heel licht zijn en die heel lang meegaan. Wilt u de brillen toch eerst opzetten en dan pas een keus maken, dan mag dat zeker ook, op hun website gaat u zien waar u de retailers kunt vinden van Blueprinteyewear.com en dan mag u daarnaar toe. U krijgt een garantie van zeker 2 jaren op alle Blueprinteyewear producten. Verder gaat u op de website tegen komen hoe het met de bestelling, verzending en ook met het retour proces staat. De betaal alternatieven gaan wij hieronder verder behandelen met u.

Betaalopties Blueprinteyewear.com

Bij Blueprinteyewear.com krijgt u niet alleen 1 optie waarmee u kunt betalen maar zeker 5, die zijn het volgende:

 • iDEAL
 • Creditcard
 • Paypal
 • Mister Cash
 • Blueprinteyewear gift cards

Verder in dit artikel gaan wij 3 andere methodes naar voren halen, die Blueprinteyewear.com niet gebruikt, maar die heel bekend zijn op dit moment. Naast deze 3 gaan wij ook 1 aankaarten die zij wel gebruiken.

Vvv bon inleveren bij Blueprinteyewear.com

De vvv bonnen zijn gift cards die je kunt verzilveren bij heel veel bedrijven en webshops. Bij Blueprinteyewear.com mag dat jammer genoeg niet, het is niet bekend of zij in de toekomst wel of geen gebruik gaan maken van deze gift cards, gebeurd dit wel, dan plaatsen wij de informatie hier voor u.

Blueprinteyewear gift cards

De vvv gift cards kun j eniet gebruiken, maar je mag zeker iemand blij maken met een Blueprinteyewear gift card, ze hebben beide dezelfde functie, iemand een giftcard geven die op hun beurt hun inkopen doen en dan met de giftcard kunnen betalen.

Betalen met bitcoins bij Blueprinteyewear.com

Bitcoins worden met de dag bekender en ook worden zij voor heel veel doeleinden gebruikt. Je mag nu zelfs betalen met de coins bij webwinkels, Blueprinteyewear.com laat dat helaas niet toe. Zij zijn niet zo ver, ook is het niet bekend of zij deze methode zullen toevoegen aan hun lijst.

Achteraf betalen

De afterpay optie is een optie die klanten toch heel vaak willen gebruiken, het is heel eenvoudig en heel handig. Je mag bestellen en je spullen thuis ontvangen en pas als je ze wilt behouden betaalt u, als niet dan stuurt u alles terug en betaalt u ook niet. Ook deze optie wordt niet gebruikt door Blueprinteyewear.com.

Blueprinteyewear.com review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 32 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Mister cash betaling mag hier gebruikt worden
 • Ideal is ook toegestaan
 • Paypal mag u ook als betaalmethode toepassen
 • Nadelen
 • Bitcoins zijn niet toegestaan
 • Blueprinteyewear.com Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie