Caraudioshop.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

Caraudioshop.nl

Bij Caraudioshop.nl kunt u verschillende modellen radio’s, speakers, subwoofers, autoversterkers vinden voor uw auto. Ook dempingsmateriaal en aansluitmateriaal kunt u hier terug vinden. De prijzen zijn heel redelijk. Hun showroom kunt u ook bezoeken, zij zijn dagelijks open van 9:00 tot 18:00. Op de 2e en de 4e donderdag van de maand hebben zij koopavond en zijn zij dus langer open en dat is dan tot 21:00 in de avond.  De mensen die daar werken zijn klantgericht ingesteld en heel vriendelijk. Wanneer u met vragen zit kunnen zij u moeiteloos helpen. Hun service is goed, vooral met de specialisten in hun bedrijf die altijd vrijblijvend en uitstekend advies geven aan hun klanten. De overige contact gegevens staan ook op hun webpage. Heel duidelijk aangeven, niks kan mis gaan via de website van hun, neem dus gauw een kijkje en lees hieronder meer over de betaalopties die zij accepteren.

Betaalopties Caraudioshop.nl

U wilt zeker weten welke betaal opties u als klant heeft bij Caraudioshop.nl, hieronder gaat wij al e betaalopties opsommen voor u en verder in dit artikel gaat u ook meer lezen over enkele van deze methodes en ook nog enkele andere die niet voorkomen in dit rijtje.

 • iDEAL
 • Paypal
 • Sofort
 • Afterpay
 • Creditcard
 • Mistercash
 • Giropay

Giropay

Deze betaalmethode is meer gericht op het Duitse markt, u kunt deze methode vergelijken met de iDEAL betaalmethode. Heel eenvoudig en snel gedaan. U hoeft niet te vrezen het is een methode die heel veilig is en die dit bedrijf zeker ook toelaat.

Sofort

Sofor is een betaalmethode die je kunt vergelijken met internetbankieren en de bekende iDEAL betalingen. Deze methode wordt heel vaak gebruikt door de mensen van Duitsland, het is een zeer betrouwbare methode en deze methode kunt hier zeker toepassen.

Vvv bon inleveren bij Caraudioshop.nl

De vvv bonnen worden dagelijks verzilverd bij verschillende bedrijven. Tot ons spijt zijn er nog enkel bedrijven die nog gen lid zijn van de vv bonnen systeem, Zo ook Caraudioshop.nl, hier kunt u uw geschenk bonnen net verzilveren en betalen voor uw bestelling, misschien in de toekomst wel?

Betalen met bitcoins bij  Caraudioshop.nl

Bitcoins, overal hoor je over deze bekende coins. Het zijn coins die de wereld markt in de spanning hebben gehouden. Heel wat bedrijven staan het nu zelfs toe dat er met deze coins betalingen voldaan kunnen worden. Bij Caraudioshop.nl is het jammer genoeg nog geen optie. Als dit in de toekomst komt bij kijken, dan gaan wij het hier aanpassen voor onze lezers.

Achteraf betalen

Bij Caraudioshop.nl kunt u zeker gebruik maken van de Afterpay service. Heel ideaal en handig, u betaalt nadat u uw bestelling al heeft ontvangen. Deze betaal methode zorgt voor een beter beeld van een bedrijf en zeker ook van de spullen, want zo zullen mensen veel meer durven.

Caraudioshop.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 30 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Betaal met de bekende iDEAL
 • maak gebruik van uw Paypal kaartje om te betalen
 • Betaal gerust achteraf
 • Nadelen
 • VVV bonnen worden hier niet geaccepteerd
 • Caraudioshop.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie