computerpirates-com betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

ComputerPirates.com

ComputerPirates.com is een website waar u spullen voor uw computer kunt vinden en alles dat te maken heeft daarmee. U gaat 8 hoofdcategorieën terug vinden op hun website waaruit u kunt gaan kiezen: Computers, Randapparatuur, Componenten, Printers, Monitoren & Tv’s, Projectie, opslag en networking. Alles over elektronische spullen die gerelateerd zijn aan computers. Er is op hun webpage ook een sub categorie te vinden waar u speciale aanbiedingen gaat terug vinden. Hele scherpe prijzen met een extra leuke aanbieding erop kan het alleen maar mooier maken voor klanten. Aan de onderzijde van de webpage gaat u zien hoe het met het bestellen, verzenden en retourneren staat. Ook kunt u lezen wat de garantie is die u kunt krijgen op de spullen die u bij hun koopt. Natuurlijk ziet u ook gelijk hoe u allemaal kunt gaan betalen bij hun, maar dat gaan wij in dit artikel ook aankaarten en delen met u.

Betaalopties ComputerPirates.com

Hieronder ziet u de volgende betaalmethodes die u mag gaan gebruiken bij ComputerPirates.com:

 • iDEAL
 • Vooruit betaling middels overboeking
 • Creditcard
 • American express

Verder in dit artikel gaan wij enkele andere betaalmethodes naar voren halen voor u, zodat u weet wat wel mogelijk is hier op de website en wat niet.

American express

American express is een methode waarbij u met uw american express kaartje kunt gaan betalen. Het is een veilige methode en komt met heel veel voordelen u krijgt ook alerts wanneer er activiteiten uitgevoerd worden met uw kaart. Heel handig dus.

Vvv bon inleveren bij ComputerPirates.com

Vvv bonnen mogen hier niet gebruikt worden om betalingen te voldoen. Het is wel iets dat heel veel klanten graag willen gebruiken, maar niet elk bedrijf is nog aangesloten aan de vvv bonnen systeem. wanneer ComputerPirates.com zich gaat aansluiten aan dit systeem weten wij niet. Indien wij meer informatie krijgen hier om trend gaan wij dit hier vermelden.

Betalen met bitcoins bij ComputerPirates.com

De bitcoins worden ook gebruikt om betalingen te doen. Bij ComputerPirates.com mag er op zo een manier niet betaald worden, indien zij deze methode ook gaan toevoegen aan hun rijtje gaan wij dat zeker doorspelen via dit platform.

Achteraf betalen

Ook de afterpay optie is hier niet van toepassing. Het is wel een betaalmethode die heel veel bedrijven aan hun klanten bieden, omdat zij het ook heel aantrekkelijk vinden om op zo een manier te shoppen. Eerst zien en daarna betalen.

ComputerPirates.com review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 46 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Om te betalen mag u ook een overschrijving doen
 • Betalen met de bekende iDEAL kan ook
 • Paypal cards worden hier ook geaccepteerd
 • Nadelen
 • Jammer genoeg worden vvv bonnen hier niet geaccepteerd
 • ComputerPirates.com Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie