Easytoys.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

Easytoys.nl

Easytoys.nl is een webshop voor 18 plus mensen. Hier kunt de volgende spullen aantreffen en bestellen: sex toys, lingerie & kleding, BDSM spullen, spullen voor lichaam & verzorging, fun toys en ook nog kunt u hier cadeau tips treffen. Het zijn allemaal dingen die u kunt gaan gebruiken om uw sex leven een boost te geven. Zowel mannen als vrouwen kunnen dit website bezoeken, want voor een ieder is er hier iets te vinden. De website is zo duidelijk als mogelijk in elkaar gezet, ook de prijzen hoeft u niet te gissen en te zoeken. Wilt u informatie over hoe u kunt bestellen, betalen en retourneren, dan kunt u dat op hun page lezen. U mag natuurlijk hun klantenservice ook raadplegen voor dit alles, want daarvoor zijn zij er. De betaalopties zijn natuurlijk heel belangrijk, vooral als u iemand wilt verrassen met 1 van de artikelen van dit website, daarom gaan wij hieronder meer praten over de betaalmethodes met u.

Betaalopties Easytoys.nl

De betaalopties waaruit u mag gaan kiezen bij Easytoys.nl zijn deze methodes op een rijtje:

 • iDEAL
 • Afterpay
 • Vooruitbetaling
 • Creditcard
 • Paypal
 • Mister cash
 • contant of pin

Hieronder gaat u meer lezen over enkele betaalopties. Enkele van deze opties mag u toepassen bij Easytoys.nl en de anderen weer niet. Interessant? Leest u dan gerust verder.

Vooruitbetaling

Heel veel klanten betalen liever vooruit en ontvangen hun bestelling ook liever later. Bij Easytoys.nl kunt u per bak ook betalen en indien uw geld binnen is, dan pas gaan zij uw pakketje zo gauw als mogelijk leveren voor u.

Contant pin

U mag hier ook contant cash betalen of u mag gaan pinnen met uw pinpas. U krijgt beide opties die u persoonlijk mag gaan toepassen in Veendam waar hun magazijn ligt.

Vvv bon inleveren bij Easytoys.nl

De vvv bonnen mogen hier niet verzilverd worden. Easytoys.nl maakt geen gebruik van deze betaalmethode. Het is niet duidelijk of zij deze methode wel of niet gaan gebruiken. Krijgen wij meer hierover te horen of te lezen, dan vermelden wij dat hier zeker.

Betalen met bitcoins bij Easytoys.nl

De bitcoins zijn heel erg toegenomen, ze worden met de dag bekender en worden gebruikt door heel veel bedrijven als een betaaloptie. Bij Easytoys.nl is dit jammer genoeg niet toegestaan. Indien dit in de toekomst veranderd en wij meer informatie hierover krijgen, dan gaan wij dat ook met u delen.

Achteraf betalen

Achteraf betalen is toegestaan bij Easytoys.nl, je mag hier eerst je bestelling online plaatsen. Vervolgens ontvang je je bezending thuis en dan pas betaalt u middels een acceptgiro. Wilt u bezending niet meer, dan mag u dat terug sturen en betaalt u ook niet voor de spullen.

Easytoys.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

5 (100%) 2 votes
(Visited 213 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Betaal met uw paypal
 • Maak gebruik van uw creditcard
 • Pas de iDEAL betaling toe
 • Nadelen
 • De vvv bonnen worden hier niet verzilverd
 • Easytoys.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie