Expert.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

 Expert.nl

Expert.nl is een website waar je de beste elektronische spullen kunt vinden, elektronische spullen zijn niet meer weg te denken in dit tijdperk. Expert.nl is gespecialiseerd op dit gebied, zij hebben ook een hele grote reputatie en naast een online winkel hebben zij ook nog 140 winkels in Nederland zelfs. Je kunt ze dus overal vinden en en ten alle tijden bereiken en bezoeken. Zij geven ook vrijblijvend en goed advies, de klant wordt niet alleen koning genoemd maar ook als koning behandeld. Dit hebben zij niet alleen in Nederland bewezen, maar ook in andere Europese landen. Let wel, klanten mogen ook reserveren en retourneren. Alles kun je navragen en terug lezen op hun website, waar alles netjes en duidelijk aangegeven staat. Hieronder gaan wij enkele betaal opties naar voren brengen die zij hanteren.

Betaalopties  Expert.nl

De betaalopties die Expert.nl hanteert zijn het volgende:

 • iDEAL
 • Creditcard
 • Paypal
 • AfterPay
 • Expert Cadeaukaarten

Het zijn allemaal bekende betaalmethodes en ook veilig. Ze worden door heel veel bedrijven gebruikt en klanten ervaren deze methodes ook als prettige betaalopties, want met geld opzak lopen is niet altijd handig en veilig.Hieronder volgen nog enkele andere betaalopties.

Vvv bon inleveren bij  Expert.nl

De vvv bonnen staan niet op hun website aangegeven, maar dat betekent niet dat zij het niet gebruiken. Je kan ze niet gebruiken als online betaalmiddel, maar wel in de winkels zelfs. Je mag gerust met je vvv bon langslopen en het verzilveren in 1 van hun winkels over straat.

Expert cadeaukaarten

Naast de vvv bonnen heeft Expert.nl ook zijn eigen cadeaukaarten. Deze kaarten kun je opkopen en iemand verwennen hiermee. Op hun buurt kunnen zij hun inkopen doen, zowel online als in de winkels en afrekenen met deze cadeaukaarten.

Betalen met bitcoins bij  Expert.nl

Steeds meer mensen maken gebruik van bitcoins als betaalmiddel. Maar jammer genoeg gebruiken niet alle bedrijven deze coins. Anderen zijn nog niet zo ver en anderen zijn al bezig. Expert.nl hanteert deze methode nog niet, misschien in de toekomst wel. Als dat het geval wordt dan laten wij dat zeker weten.

Achteraf betalen

Achteraf betalen is een optie die mensen graag gebruiken. Expert.nl hanteert deze methode wel, u mag gerust uw bestelling plaatsen en pas als u het product thuis heeft ontvangen en u het alsnog wilt behouden dan pas gaat u betalen, als u de elektronische producten niet wilt, dan stuurt u ze gerust terug en betaalt u ook niet ervoor.

Expert.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

3.5 (70%) 2 votes
(Visited 1.465 times, 1 visits today)
Voordelen
 • betalen met ideal
 • Vvv bonnen worden geaccepteerd in de winkels van Expert.nl
 • Afterpay is ook mogelijk
 • Nadelen
 • Betaling met bitcoins niet mogelijk
 •  Expert.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie