FFshoppen.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

 FFshoppen.nl

Bij FFshoppen.nl mag u zijn voor gadget’s& kado’s, speelgoed, spullen voor uw woning en om het wonen prettig te maken, sport & outdoor. Natuurlijk hebben zij ook altijd leuke kortingen en aanbiedingen en dat alles gaat u onder sale zien staan. Als u voor 18.00 op de werkdagen heeft besteld, dan is uw bestelling e volgende dag al binnen bij u. U krijgt ook nog 60 dagen bedenkt tijd ipv 14. Verzendkosten worden afgeboekt indien uw bestelling een waarde van 40 euro en meer heeft. U merkt het heel veel voordelen die u te wachten staan bij hun. De webpage van FFshoppen bevat alle nodige informatie en indien u niet eruit komt en toch met vragen zit, dan mag u hun klantenservice contacten voor elk gewenste vraag over uw bestelling, betaling, verzending, retourneren en ook voor suggesties& klachten mag u terecht zijn bij hun. Verder in dit artikel gaan wij de betaalmethodes behandelen met u, want dat is een heel belangrijk onderwerp van online shoppen.

Betaalopties  FFshoppen.nl

De betaalopties die u mag gaan gebruiken voor u bestellingen bij FFshoppen.nl zijn het volgende:

 • iDEAL
 • Paypal
 • Creditcard
 • Achteraf betalen
 • Vooruitbetaling per bank

Hieronder gaan wij meer licht schijnen op enkele betaalmethodes, enkelen die FFshoppen.nl wel gebruikt en weer enkelen die zij niet gebruiken.

Vooruit betaling per bank 

Vooruit betaling spreekt voor zich zelf, u gaat vooruit betalen, u plaatst een bestelling en u betaald eerst per bank. Pas als u betaling al binnen is wordt er aan uw bestelling en verzending gewerkt.

Vvv bon inleveren bij  FFshoppen.nl

De bekende vvv bonnen kunt u hier niet verzilveren. FFshoppen.nl behoort jammer genoeg nog niet tot de bedrijven die deze bonnen we accepteren, sluiten zij zichh in de toekomst wel aan bij deze bedrijven, dan gaan wij de informatie zeker delen met u.

Betalen met bitcoins bij  FFshoppen.nl

Indien u met bitcoins zou willen betalen bij FFshoppen.nl dan zou dat niet mogelijk zijn. Indien dit in de toekomst mogelijk gemaakt wordt, dan gaan wij dit met u delen middels dit platform.

Achteraf betalen

Bij FFshoppen.nl mag u het afterpay systeem zeker gebruiken. Hte is een aantrekkelijk alternatief, u ontvangt uw bestelling eerst en u gaat daarna betalen middels een acceptgiro.

 FFshoppen.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

 

5 (100%) 1 vote
(Visited 131 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Betaal gerust met uw iDEAL
 • paypal cards worden geaccepteerd
 • achteraf betalen is toegestaan
 • Nadelen
 • Bitcoins mogen hier niet gebruikt worden om te betalen
 •  FFshoppen.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie