Findio.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

Findio.nl

Wanneer het over geld lenen gaat dan moet u bij de juiste mensen en bedrijven zijn. Bij Findio.nl kunt u terecht voor al uw vragen en geld problemen. Zij zijn een onderdeel van de Credit Agricole Consumer Finance Nederland B.V.( CA CF NL ). Hier kunt u uw keuze zelf maken en u krijgt ook nog 30 dagen bedenktijd. Dat is dus heel veel tijd die u meekrijgt om uw lening te bedenken. Op hun website gaat u zien dat al deze zaken zijn opgenoemd. De informatie is heel duidelijk en overzichtelijk. Als u toch met vragen zit en twijfels heeft dan mag u gerust bellen op: 08003463460, zo niet kunt u ze ook appen op 0683671001. Mailen mag uiteraard ook, want dat staat ook vermeld op hun webpage. Het terug betalen kan bij Findio.nl op verschillende manier, hieronder gaat u lezen welke betaalopties zij aan hun klanten bieden.

Betaalopties Findio.nl

De betaalopties die u bij Findio.nl krijgt zijn niet veel, maar het zijn zeker snelle en betrouwbare betaalmethodes voor u als klant en ook voor Findio.nl als bedrijf. Hieronder ziet u ze staan :

 • Overmaking
 • iDEAL
 • Mijn Findio

Hieronder gaan wij meer vertellen over enkele betaalmethodes, enkele die Findio.nl gebruikt en weer andere die zij niet gebruiken.

Vvv bon inleveren bij Findio.nl

De vvv bonnen worden hier helaas niet toegestaan, u kunt de bonnen hier niet meenemen en verzilveren. Het staat ook niet bekend of zij in de toekomst deze bonnen wel gaan hanteren of niet, mocht dat wel gebeuren dan gaan wij dat hier zeker vermelden.

Betalen met bitcoins bij Findio.nl

De bekende bitcoins worden hier niet geaccepteerd, Findio.nl doet geen zaken met deze coins. Indien zij dat in de toekomst wel gaan doen, dan gaan wij de informatie hier toevoegen en u op de hoogte stellen.

Achteraf betalen

Het achteraf betalen is geen alternatief bij Findio.nl, hier kun je niet eerst gebruik maken van de diensten en dan achteraf betalen. Als Findio.nl deze methode in de toekomst wel wilt gaan toevoegen aan hun betaalmethode lijst, dan gaat u dat ook hier kunnen terug vinden.

Mijn Findio

Mijn Findio is een account die u op Findio.nl kunt aanmaken om daar verschillende diensten te bezichtigen en te gebruiken. Ook gaat u daar een optie krijgen om uw betaling middels een overmaking in orde te maken voor Findio.nl. Heel handig en snel gedaan, dus als u geen iDEAL of Overmaking per bank wilt laten doen, dan kunt u het best voor deze optie gaan.

Findio.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 40 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Betalen met iDEAL mag zeker
 • Een overmaking per bank is ook mogelijk
 • Nadelen
 • Bitcoin betaling wordt hier niet toegestaan
 • Findio.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie