refly Car Rental betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

Firefly Car Rental

Fireflly Car Rental biedt u de beste en de goedkoopste auto’s aan die u kunt gaan huren. Naast het huren, gaat u heel veel promoties en opties krijgen van u die u als klant zeker als prettig zult gaan ervaren. Auto’s vanaf 2 euro per dag en dat ook niet alleen in Nederland maar ook in andere landen. Zij hebben een website die alle informatie duidelijk naar voren brengt voor u als klant. Indien u twijfels heeft of nog meer vragen, dan kunt u Firefly Car Rental zeker ook contacten. Hun klantvriendelijkheid zult u gelijk merken, ook de informatie die u gaat meekrijgen zal u zeker verbazen, want zij doen alles op een professionele manier voor hun klanten. Ook het betalen kan niet mis gaan bij hun, verder in dit artikel gat u meer lezen over de betaalopties die zij aan hun klanten geven en ook enkele andere die zij nog niet gebruiken.

Betaalopties Firefly Car Rental

Hieronder gaat u zien welke betaalopties dit bedrijf accepteert.

 • Visa Card
 • Master Card
 • Euro Card
 • American express

Het zijn er niet veel, maar het zijn zeker bekende en betrouwbare betaalmethodes. Hieronder gaat u meer lezen over enkele betaalopties die Firefly Car Rental gebruikt en ook enkele die zij niet gebruiken.

American express

Betalen middels American express is een methode die nu door heel veel bedrijven wordt toegepast. Je kunt hem vergelijken met een creditcard. Hierbij heb je geen limietbesteding, dat is dus een dikke plus punt. Het is tevens 1 van de 3 grootste creditcard maatschappijen, dus zeer betrouwbaar.

Vvv bon inleveren bij Firefly Car Rental

Jammer genoeg worden Vvv bonnen niet overal geaccepteerd, bij Firefly Car Rental kunt u niet betalen met deze bonnen. Indien dit in de toekomst wel toegestaan wordt dan zullen wij dat ook hier aanpassen en vermelden.

Betalen met bitcoins bij  Firefly Car Rental

De bekende Bitcoins kunt u hier niet gebruiken, het is niet bekend of dit zo zal blijven of niet. Mocht er een verandering komen en de bitcoin betaling wel toegestaan wordt, dan gaan wij u hier op de hoogte stellen.

Achteraf betalen

Achteraf betalen wilt elke klant, jammer dat het niet realistisch is bij elk bedrijf en winkel. Zo ook bij Firefly Car rental is deze methode niet toegestaan, u mag uw spullen/ diensten niet eerst ontvangen en dan achteraf betalen.

Firefly Car Rental review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 16 times, 1 visits today)
Voordelen
 • U kunt hier betalen met uw visa card
 • Betalen met een american express kaart mag ook
 • Nadelen
 • Achteraf betalen is hier niet mogelijk
 • Firefly Car Rental Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie