Gorillasports.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

Gorillasports.nl

Gorillasports.nl mag u bezoeken voor al uw fitness accessoires. Tegenwoordig willen zowel de jongeren als de ouderen gezond leven en hun lichaam in shape brengen. Natuurlijk zijn er apparaten en andere dingen die je daarbij kunnen helpen en voor die spullen mag u bij dit website zijn. Hier gaat u: halters, gewichten, haltersets, halterstangen, halterschijven, dumbells, kettlebells en fitnessapparaten terug vinden. Let wel u krijgt dit alles tegen hele lage prijzen en een garantie van 2 jaar. De meeste spullen zijn van Europa en het zijn dus kwaliteit spullen, u gaat de spullen jaren lang blijven gebruiken en genieten ervan. Naast Gorillasports.nl hebben zij ook andere webwinkels en een locatie in Nederland die u mag bezoeken. Indien u ook met vragen en twijfels zit mag u ze mailen of bellen. Op de website staat er veel meer informatie die u handig kunt gebruiken, zo ziet u wat de procedure is bij het retour proces en enkele andere voorwaarden. Wat ook een belangrijk is, hoe betaal ik bij hun voor mijn bestelling, dit is de vraag die wij meenemen verder in dit artikel.

Betaalopties Gorillasports.nl

U wilt zeker weten hoe u allemaal kunt gaan betalen bij Gorillasports.nl, nou hier heeft u de methodes in een rijtje:

 • iDEAL
 • Creditcard
 • Paypal
 • Mister cash
 • Afterpay

In dit artikel gaan wij 3 betaalmethodes met u bespreken. Te weten vvv bonnen, bitcoins en achteraf betalen, wilt u meer weten? Leest u dan lekker verder.

Vvv bon inleveren bij Gorillasports.nl

Vvv bonnen worden niet overal toegelaten, bij Gorillasports.nl mag je ze jammer genoeg ook niet gebruiken. Indien zij in de toekomst deze bonnen wel gaan accepteren, gaan wij dit hier ook vermelden.

Betalen met bitcoins bij Gorillasports.nl

Betalen met bitcoins is niet iets van nu, het wordt al door heel wat bedrijven toegepast. Bij Gorillasports.nl mag dit helaas niet, het staat niet bekend of zij in de toekomst gebruik zullen maken van deze methode of niet, indien zij dit wel doen dan gaan wij u ook op de hoogte stellen.

Achteraf betalen

Achteraf betalen is een betaaloptie geworden die bijna niet meer mag ontbreken bij webshops. Klanten maken heel graag gebruik van deze methode. Je ontvangt je spullen eerst thuis en betaalt achteraf.

Gorillasports.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

 

Rate this post
(Visited 118 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Maak gebruik van afterpay
 • Betaal met mister cash
 • Pas de iDEAL betaling toe
 • Nadelen
 • vvv bonnen worden niet geaccepteerd
 • Gorillasports.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie