hoofdkussens.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

Hoofdkussens.nl

Hoofdkussens.nl is 1 van de grootste online winkels waar je de beste hoofdkussens en beddengoed kunt kopen. Hier heb je alles dat te maken heeft met de beste hoofdkussens, er is zeker iets voor een ieder hier, de ene wilt een harde kussen de andere een zachte. Van formaat tot naar materiaal, een keus maken gaat niet eenvoudig hier, want er is heel veel waaruit je kan kiezen. Ook de prijzen verschillen, er is iets voor elke budget hier te vinden. Ze hebben altijd raad en advies voor u, u kunt ze altijd contacten en mailen als u vragen heeft, u krijgt een geweldige voor en na service. Ook de verzending gaat via de welbekende postnl en mocht het zijn dat u wilt retourneren dan kan dat ook, alles staat uitgewerkt op hun website. Wij gaan hier onder over de betaalwijze hebben die hoofdkussens.nl hanteert.

Betaalopties hoofdkussens.nl

De betaalopties die hoofdkussens.nl  aan zijn klanten geeft zijn het volgende:

 • iDEAL
 • Creditcard
 • PayPal
 • AfterPay

Het zijn 4 bekende betaalmethodes die zij hanteren, het kan zijn dat zij in de toekomst meer betaalmethodes zullen introduceren, maar voor nu zijn het deze. Hieronder gaan wij enkele andere betaalopties behandelen.

Vvv bon inleveren bij hoofdkussens.nl

De bekende vvv bonnen worden niet geaccepteerd door hoofdkussens.nl, misschien in de toekomst wel, aangezien veel meer mensen en bedrijven zich aansluiten bij de vvv bonnen betaalmethode. Mocht het zijn dat hoofdkussens.nl deze methode ook gaat gebruiken dan gaan wij u wel op de hoogte stellen.

Betalen met bitcoins bij hoofdkussens.nl

Bitcoins worden met de dag bekender en veel meer mensen sluiten zich aan en gebruiken de coins om te betalen, maar jammer genoeg kan dat niet bij hoofdkussens.nl, wie weet sluiten zij zich ook aan bij deze methode, maar dat staat nog niet bekend.

Achteraf betalen

Achteraf betalen staat bekend als Afterpay en heel veel bedrijven maken gebruik hiervan, het trekt veel meer klanten aan. Zo maakt hoofdkussens.nl ook gebruik van deze methode, zodat zij hun klanten een goed gevoel kunnen geven en betere tegemoet kunnen komen. Je mag de spullen eerst ontvangen en bezichtigen en mocht het zijn dat je ze niet meer wilt houden dan mag je ze terug sturen en betaal je niet ervoor.

hoofdkussens.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 52 times, 1 visits today)
Voordelen
 • betaing met ideal
 • afterpay optie beschikbaar
 • betalen met een creditcard kan ook
 • Nadelen
 • betaling met bitcoins niet mogelijk
 • Hoofdkussens.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie