Kixx-online.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

 Kixx-online.nl

Kixx-online.nl is niet alleen een webshop waar je kleding kunt bestellen voor een ieder uit uw gezin, het is ook een webshop waar u speelgoed, boeken, spullen voor het eten en drinken kunt terug vinden. Er is een categorie speelgoed en daaronder gaat u zeker veel meer andere dingen terug vinden dan alleen speelgoed en kleren. Ook is er een categorie sale, daar kunt u de spullen waarop aanbiedingen zijn geplaatst terug zien. De website is heel goed in elkaar gezet en is makkelijk te volgen. Er is ook een manier van sparen en korting krijgen, u gaat bij de veelgestelde vragen en op hun website meer informatie hierover terug zien. Indien u ook iets wilt terug sturen of wilt weten hoe het met de levering aan toe gaat, dan kunt u ook dit nalezen op hun website. De betaalopties gaan wij wel in dit artikel in de spotlicht plaatsen en behandelen met u.

Betaalopties  Kixx-online.nl

Hier heeft u een lijstje met de verschillende opties waaruit u kunt gaan kiezen om te betalen voor uw bestelling bij  Kixx-online.nl:

 • Overboeking
 • Creditcard
 • Paypal
 • iDEAL
 • Mister cash
 • Op rekening via klarna

Hieronder leest u meer over het op rekening betaalopties via klarna en ook over vvv bonnen en bitcoins die veel bedrijven als betaalopties aan hun klanten geven, maar die niet toegestaan zijn bij  Kixx-online.nl.

Vvv bon inleveren bij  Kixx-online.nl

Vvv bonnen kent u ook als de bekende gift cards die door heel veel bedrijven wordt geaccepteerd. U besteld zo een kaartje geeft het als een presentje aan de iemand die u heel graag wilt verwennen en die persoon gaat op zijn of haar buurt hun bon verzilveren en betalen. Dit is geen optie bij  Kixx-online.nl, veranderd dit in de toekomst, dan leest u dat hier terug.

Betalen met bitcoins bij  Kixx-online.nl

De betaling met bitcoins zijn ook heel veel toegenomen, voorheen was het alleen een manier van geld maken en besparen, nu kun je de bitcoins op heel veel andere plaatsen en manieren gebruiken. U kunt zelfs betalen voor bestellingen hiermee,  Kixx-online.nl staat dat niet toe. Het is niet duidelijk of zij dit in de toekomst wel gaan toelaten of niet. Als wel dan gaan wij u op de hoogte stellen.

Achteraf betalen

Achteraf betalen is een manier waarbij je de bestelling eerst ontvangt en daarna pas betaalt.  Kixx-online.nl werkt daarom samen met klarna een bedrijf die voor klanten betaalt, de klanten mogen dan achteraf betalen bij hun als bedrijft. Het is een manier van op rekening betalen en ook een manier van achteraf betalen.

 Kixx-online.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 72 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Overschrijvingen worden hier geaccepteerd
 • Betaal met iDEAL
 • Maak gebruik van uw creditcard
 • Nadelen
 • vvv bonnen worden niet geaccepteerd
 •  Kixx-online.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie