Kwik-fit betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

Kwik-fit

Kwik-fit is een bedrijf waar u als klant voor verschillende diensten voor uw auto kunt zijn. Hier kunt u uw banden en alles dat te maken heeft daarmee regelen. De mooiste velgen en de beste prijzen vindt je hier. Maar dit is nog niet alles, er is nog veel meer, u kunt hier ook zijn voor onderhoud van uw wagen en overige service zoals: kleine service beurten, grote service beurten, airco onderhoud, olie verversen, APK met onderhoud, ruiten reparatie en onderhoud en ook nog verschillende auto accessoires. Kortom een heleboel om op te noemen. Uw auto krijgt hier de beste behandeling en service tegen de beste prijzen met kwalitatieve spullen en producten. U kunt zelfs op hun webpage gaan en kijken naar al hun diensten die zij te bieden hebben. Ook staan er contact gegeven en locaties aangegeven. U kiest zelf wat het best voor u uitkomt en waar. Verder kunt u voor al uw vragen altijd gerust contact opnemen met hun klanten service, zo niet kunt op hun webpage bij veel gestelde vragen uw antwoorden op uw vragen terug vinden. Wat betaling betreft, dan gaan wij dat hier verder in dit artikel naar voren halen.

Betaalopties Kwik-fit

Bij Kwik-fit krijgt u deze 4 methodes om mee te betalen als klant:

 • iDEAL
 • Contant
 • Pinpas
 • Creditcard

Verder in dit artikel gaat u meer lezen over de contante betaling, Pinpas en ook over 2 andere betaalopties die niet opgesomd staan in dit rijtje, namelijk VVV bonnen, bitcoin betaling en ook nog achteraf betalen.

Contante betaling

Bij de contante betaling gaat u langs bij hun winkel en dan gaat u daar in cash uw betaling doen. Heel veel mensen vinden betalen op deze manier het best en daarom juist heeft Kwik-fit met deze klanten rekening gehouden en deze methode aan hun betaalopties toegevoegd.

Pinpas

Met een pinpas mag u ook gerust langslopen en uw betaling doen in de winkel. Met een pinpas verkleint u de kans voor diefstal voor zowel u zelf en ook voor hun als bedrijf, want na het pinnen wordt het bedrag automatisch overgemaakt op hun rekening. Naast makkelijk, snel is het dus heel erg voordelig en veilig.

Vvv bon inleveren bij Kwik-fit

Vvv bonnen mogen hier niet verzilverd worden. Deze bonnen hebben hun bekendheid in Nederland tot een ander niveau gebracht. Heel wat bedrijven accepteren deze bonnen, er komen steeds meer bedrijven en winkels bij die deze bonnen accepteren. Indien Kwik-fit in de toekomst deze bonnen ook zal accepteren, zullen wij hiervan hier zeker een melding maken.

Betalen met bitcoins bij  Kwik-fit

Jammer genoeg mogen de bekende bitcoins hier niet gebruikt worden om betalingen te doen. Indien deze coins in de toekomst wel geaccepteerd zullen worden bij Kwik-fit om betalingen te oen, dan gaan wij u hier op de hoogte stellen.

Achteraf betalen

Achteraf betalen is een aangename manier van betalen. Klanten kiezen heel graag voor deze methode, helaas kan hij hier bij dit bedrijf niet toegepast worden. U kunt hier uw bestelling pas ontvangen als u al betaalt heeft en niet andersom. Komt er een verandering in hun betaalopties dan leest u dat hier terug.

Kwik-fit review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 386 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Betaal met iDEAL
 • Betaal met uw pinpas
 • Contante betaling is ook mogelijk
 • Nadelen
 • Termijn betaling is onmogelijk
 • Kwik-fit Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie