Leaseplan betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

Leaseplan

Leaseplan is een website waar u met al uw vragen over leasen en lease auto’s. Hier kunt u tevens verschillende auto op basis van een contract huren. Bij het leasen is het net weer iets anders dan bij de normale huurauto’s. Bij leasen zijn er extra voorwaarden waaraan u moet gaan voldoen en waaraan u zich moet gaan houden. Als u op: www.leaseplan.nl gaat dan gaat u alles in 1 oogopslag terug vinden en als u er niet uitkomt dan zijn er genoeg mensen die op de klanten service zitten en die u op een hele professionele en vriendelijke manier u te woord zal staan en u tot het uiterst zal helpen. De telefoon nummers en openings- tijden staan vermeld op de webpage, de betaaloptie staat ook aangegeven, maar dat misschien niet zo duidelijk, hier gaan wij het aankaarten zodat u weet wat u mag gaan toepassen bij Leaseplan.

Betaalopties Leaseplan

Het betalen bij Leaseplan gaat automatisch via de bank. Elk maand wordt er zoals afgesproken met dit bedrijf een bedrag afgeschreven van uw rekening, het komt bijna neer op een termijn betaling, maar dan op een automatische manier. Er zijn nog geen andere methodes die zij hanteren. Wel zijn er met de tijd meer betaalopties bij gekomen die heel bekend zijn geworden en deze gaan wij met u delen.

Vvv bon inleveren bij Leaseplan

De bekende Vvv bonnen worden nu veel vaker gebruikt en als een geschenk gegeven aan geliefden en vrienden. Deze bonnen kunt u dan bij verschillende winkels gaan verzilveren en zo uw inkopen mee betalen. Leaseplan staat dit alles niet toe, het kan zijn dat zij ind e toekomst gebruik gaan maken hiervan, maar dat weten wij niet zeker Gebeurd dit wel, dan vermelden wij dat hier.

Betalen met bitcoins bij  Leaseplan

Deze coins hebben heel veel waarde gekregen door de jaren heen, steeds meer mensen zijn zich gaan aansluiten om gebruik te maken van de bitcoins. U kunt met deze coins betalen en ze ook opsparen voor wanneer ze meer in waarde gaan toenemen. Ook de bedrijven staan betalingen toe met deze coins, jammer genoeg niet alle bedrijven en Leaseplan is 1 van ze.

Achteraf betalen

U kunt geen lease auto huren en dan na uw contract betalen voor uw dienst die u bent gaan afnemen van Leaseplan. Daarom is deze optie hier niet toegestaan, integendeel betaalt u voor uw eerste factuur 1 maand vooruit. Of er sprake zal zijn van een achteraf betalingsoptie in de toekomst weten wij niet, indien wij meer informatie krijgen, dan gaat u dat hier terug lezen.

Leaseplan review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 26 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Automatische incassering wordt hier toegepast
 • Nadelen
 • Bitcoins worden hier niet geaccepteerd
 • Leaseplan Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie