M2Trading.com betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

M2Trading.com

M2Trading.com is een webshop waar u gebruikte scooters en bromfietsen kunt kopen. Hiernaast vindt u ook verschillende accessoires en onderdelen bij hun. Niet alleen 1 bekende merk, maar een heleboel andere bekende merken kunt u hier terug vinden. De spullen zijn dus van zeer goede kwaliteit en de prijzen vallen reuze mee. Naast dit alles geven zij ook tipjes en truckjes mee die u en uw scooter heel veel voordelen zullen opleveren. U kunt op hun webpage alles terug lezen, ook kunt u hun klanten service contacten en al uw vragen stellen. Zelfs de optie om te retourneren kunt u bij hun krijgen, raadpleeg hun website, dan gaat u onder het categorie retourneren en algemene voorwaarden meer hierover vinden. Nu gaat wij het meer hebben over de betaalmethodes die zij hanteren.

Betaalopties M2Trading.com

Bij M2Trading.com krijgt u de volgende opties om uw betalingen te doen bij M2Trading.com, Hieronder ziet u ze in een rijtje staan:

 • iDEAL
 • Paypal
 • Creditcard
 • Webshop gift cards
 • achteraf betalen met billink

Hieronder gaan wij meer met u delen over de weshop gift cards, achteraf betalen en nog enkele andere betaalmethodes die wij niet hebben opgenoemd.

Webshop gift cards

Indien u van M2Trading.com zelfs een gift card heeft ontvangen, dan kunt u deze card gebruiken om betalingen te doen bij hun. Op hun website kunt u veel meer informatie terug vinden hierover.

Vvv bon inleveren bij M2Trading.com

De bekende vvv bonnen worden hier niet toegestaan. U kunt deze bonnen hier niet verzilveren en betalen voor uw bestelliing, aan gift cards wordt hier alleen de webshop gift card geaccepteerd. Indien dit in de toekomst wijzigt, dan zullen wij dat hier ook aanpassen voor u.

Betalen met bitcoins bij  M2Trading.com

Bitcoins mogen hier jammer genoeg ook niet gebruikt worden om betalingen te doen. Mocht dit veranderen in de toekomst en M2Trading.com deze methode ook wordt toegevoegd aan hun lijstje van betaalmethodes dan gaat u dat hier terug lezen.

Achteraf betalen

Achteraf betalen is hier zeker een optie. U kunt via Billink de aanvraag doen voor een afterpay service. U gaat dan uw zaken met billink moeten regelen en dan gaan zij voor u betalen en u kunt hun binnen 14 werkdagen dan achteraf betalen.

M2Trading.com review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 40 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Betaal met iDEAL
 • maak gebruik van uw paypal kaartje hier
 • Betalen bij de rembours kan zeker ook
 • Nadelen
 • Bitcoins worden hier niet geaccepteerd
 • M2Trading.com Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie