McGregor betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

McGregor

McGregor is een online winkel waar u als heer of als dame kleding kunt gaan bekijken en bestellen. Ook zijn er schoenen voor beide geslachten beschikbaar gesteld, u kunt ook een winkel in uw buurt opzoeken middels hun postcode zoeker, dan kunt u alles in het echt bekijken en daarna pas uw inkopen doen. Elk klant is weer anders, de ene vindt het online shoppen handiger en de ander weer kiest voor live shoppen. Op de website ziet u hun winkels ook staan en van hoe laat tot hoe laat zij open zijn. De contact gegevens staan er ook bij vermeld. Verder gaat u merken dat u uw spullen kunt retourneren en ruilen, er staat precies aangegeven wanneer en hoe dat mag. Ook gaat u informatie over de verzending terug zien op hun website. Wat de betaalmogelijkheden betreft, die staan er natuurlijk ook op de website, maar die gaan wij hier ook samen met u behandelen zodat u weet wat u allemaal mag gaan doen om te kunnen betalen voor uw bestelling bij McGregor.

Betaalopties McGregor

U wilt zeker weten hoe kunt gaan betalen bij McGregor, hier volgt een rijtje met alle methodes die u mag gaan toepassen om te betalen:

 • iDEAL
 • Creditcard
 • Paypal
 • Afterpay

Het zijn allemaal veilige en goede betaalmethodes die heel bekend zijn en die door heel veel bedrijven gebruikt wordt. Dus mag u gerust 1 van deze opties kiezen. Verder in dit artikel gaan wij het afterpay behandelen en ook 2 andere opties die McGregor niet gebruikt als betaalmethode.

Vvv bon inleveren bij McGregor

De vvv bonnen zijn 1 van de methodes die McGregor niet gebruikt, u mag hier uw vvv gift card niet verzilveren. Als zij in de toekomst gebruik gaan maken van deze gift cards, dan gaan wij de informatie hier voor u plaatsen.

Betalen met bitcoins bij McGregor

De tweede optie die zij niet gebruiken is de bitcoin betaling, de bitcoins zijn zo populair geworden en mensen gebruiken het voor heel veel doeleinden, waaronder betalingen doen 1 van ze is, wordt door heel wat bedrijven toegepast en gebruikt. McGregor gebruikt het niet, gebeurd dit wel, dan zullen wij u op de hoogte stellen.

Achteraf betalen

Achteraf betalen is het zelfde als afterpay, dit is wel een optie die McGregor u geeft om te betalen. Het is een optie die bijna alle bedrijven nu aan hun klanten geven omdat zij weten dat de klanten het heel prettig ervaren en dat ze zeker gebruik zullen maken hiervan.

McGregor review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 44 times, 1 visits today)
Voordelen
 • betaal gerust met uw paypal
 • maak gebruik van de iDEAL Betaling
 • Doe maar lekker mee aan de afterpay optie
 • Nadelen
 • Jammer genoeg mag je hier niet betalen met bitcoins
 • McGregor Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie