Mijnautoonderdelen.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

Mijnautoonderdelen.nl

Mijnautoonderdelen.nl is een website waar u terecht kunt voor uw autoonderdelen. Spullen voor uw automotor, onderstel, carrosserie, koeling, remmen en nog vele andere dingen voor uw auto kunt hier online bestellen. De prijzen zijn zeer scherp en u kunt alles op een hele makkelijke en overzichtelijke manier treffen op hun webpage. Indien ook nog met vragen of twijfels zit, dan kunt u gerust contact opnemen met hun klantenservice, hele vriendelijke mensen die u aan de lijn krijgt en die u zeker van dienst zullen zijn. Met ruim 2 miljoen onderdelen lukt het hun altijd om hun klanten te helpen en een tevreden gevoel te geven. Als u uw bestelling voor 17.59pm doet, dan ontvangt u uw bestelling de volgende dag al. Heel snel zijn ze dus, het betalen gaat ook heel vlot en op een betrouwbare manier, verder in dit artikel gaat u meer lezen over de betaalmethodes.

Betaalopties Mijnautoonderdelen.nl

Hieronder gaat u een rijtje met betaal opties treffen die u mag gaan toepassen als klant bij Mijnautoonderdelen.nl.

 • iDEAL
 • Creditcard
 • Paypal
 • Bancontant
 • Overboeking
 • Op rekening
 • Rembours

Wilt u meer weten over deze betaal methodes en ook nog enkele andere betaalmethodes die niet in dit lijstje staan? Als wel dan kunt u gerust verder lezen.

Op rekening

Alleen de zakelijke klanten kunnen gebruik maken van de op rekening service bij Mijnautoonderdelen.nl Als particulier zijnde gaat u hier tot ons spijt niks op rekening kunnen betalen. De zakelijke klanten worden ook alleen geholpen na duidelijke afspraken en voorwaarden.

Vvv bon inleveren bij Mijnautoonderdelen.nl

Jammer genoeg kunt u hier de Vvv bonnen niet verzilveren en uw betaling doen. Bij vele andere bedrijven is het wel toegestaan, maar bij Mijnautoonderdelen.nl kan dat niet. Indien dit in de toekomst zal veranderen, dan zullen wij dat hier ook aanpassen voor u.

Betalen met bitcoins bij Mijnautoonderdelen.nl

Bitcoins zijn geen onbekende coins op de wereld, overal ter wereld hebben deze coins voor gaos gezorgd. Veel mensen en ook bedrijven maken gebruik van deze coins. Het is nu ook mogelijk om betalingen hiermee te doen, alleen kan het niet overal. Bij Mijnautoonderdelen, kan het op dit moment ook niet.

Achteraf betalen

Achteraf betalen neemt steeds meer toe onder de klanten en online webshop houders. Het is een manier van betalen waarbij u eerst uw spullen ontvangt en dan achteraf betaalt, als u de spullen binnen uw bedenktijd terug stuurt dan betaalt u ook niks. Helaas kunt u bij dit bedrijf hier deze optie niet toepassen. Niet alle bedrijven en winkels kunnen deze optie realiseren.

Mijnautoonderdelen.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 35 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Maak gebruik van de iDEAL betaling
 • Betaal anders bij de Rembours
 • Zoniet kunt u hier ook betalen met uw creditcard
 • Nadelen
 • Bitcoins worden hier niet geaccepteerd
 • Mijnautoonderdelen.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie