Mooiesneakers.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

 Mooiesneakers.nl

Mooiesneakers.nl is het adres op internet waar u terecht kunt voor al uw mooie sneakers. Sneakers worden tegenwoordig door zowel heren als dames aangetrokken. Het is een comfortabel schoeisel en het maakt het lopen aangenamer, vooral wanneer je een hele eind moet lopen. Hiernaast geven zij ook een hele aparte en leuke look aan de mensen die sneakers aantrekken. Mooiesneakers.nl heeft een ruime collectie voor een ieder uit het gezin, mannen, vrouwen en ook voor de kinderen. Ze hebben vaak genoeg ook aanbiedingen en bekende merken waaruit u kunt gaan kiezen. Op hun website gaat u informatie terug vinden hoe u kunt bestellen, retourneren en hoe uw bestelling geleverd wordt. Wat het betalen betreft, dat gaan wij hieronder bespreken en dan kunt u zien waaruit u allemaal kunt gaan kiezen bij Mooiesneakers.nl.

Betaalopties  Mooiesneakers.nl

Dit zijn de betaalmethodes die Mooiesneakers.nl beschikbaar heeft gesteld voor zijn klanten:

 • iDEAL
 • Paypal
 • Mister Cash
 • Afterpay

Het zijn maar 4 opties die u krijgt, maar het zijn allemaal bekende en veilige betaalmethodes. U als klant riskeert niks en mag gerust uw inkopen doen en betalen. Hieronder gaat u lezen over afterpay en 2 andere opties die Mooiesneakers.nl niet in hun rijtje heeft staan, maar die heel bekend zijn geworden en door andere bedrijven gebruikt worden.

Vvv bon inleveren bij  Mooiesneakers.nl

De vvv bonnen zijn heel bekend geworden door de jaren heen. Veel meer bedrijven hebben zich aangesloten bij de vvv bonnen systeem. Mooiesneakers.nl behoort tot de weinige webshops die dat niet gedaan heeft. Wij weten niet of dit zo zal blijven, komt er een verandering, dan plaatsen wij zeker een update hier.

Betalen met bitcoins bij  Mooiesneakers.nl

Betalen met bitcoins is niet mogelijk bij Mooiesneakers.nl. Het is wel een betaalmethode die andere bedrijven toelaten, maar zij hebben dit niet in hun rijtje staan. Indien zij in de toekomst dit gaan aanpassen, dan laten wij dat weten.

Achteraf betalen

Achteraf betalen kent men ook als afterpay. Het is een systeem waarbij klanten hun spullen eerst zien en daarna betalen. Het is een methode die heel veel klanten graag willen gebruiken, daarom  heeft Mooiesneakers.nl deze optie toegevoegd aan hun betaalmethode lijst.

Mooiesneakers.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 59 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Mister cash mag je hier zeker gebruiken
 • Paypal is ook een optie
 • Ook mag u gerust met iDEAL hier betalen
 • Nadelen
 • bitcoins worden hier niet geaccepteerd
 •  Mooiesneakers.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie