Pneusmart betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

Pneusmart.nl

Pneusmart.nl is een online shop waar u terecht kunt voor verschillende soorten en ook verschillende merken banden. Hier vindt u niet alleen banden voor uw auto, maar ook voor uw scooter, motor en bestelwagens kunt u hier zijn voor banden. De meeste bestellingen worden binnen 48 uren in orde gemaakt en geleverd. U gaat dus niet al te lang hoeven te wachten op uw bestelling. De gegevens en prijzen staan allemaal netjes aangegeven op de website. Als u meer vragen heeft, dan kunt u in dat soort gevallen altijd contact opnemen met hun. Hun klantenservice kunt u bereiken tussen 9:00am en 18:00pm. Op hun website gaat u ook merken dat u onder de categorie meest gestelde vragen uw antwoorden ook gelijk kunt terug vinden. De webpagina biedt dus heel veel. als u meer wenst te weten over hun als bedrijf en de banden, dan kunt u gerust een kijkje nemen, hieronder gaan wij het over de betaalopties hebben die dit bedrijf hanteert.

Betaalopties Pneusmart.nl

Dit zijn de 3 betaalopties die u van Pneusmart krijgt om betalingen te doen bij hun:

 • iDEAL
 • Creditcard
 • Paypal

Leest u hieronder over enkele nieuwe betaalmethodes die heel bekend zijn geworden op de wereld markt en die door steeds meer bedrijven gebruikt worden om betalingen mogelijk te maken

Vvv bon inleveren bij Pneusmart.nl

Vvv bonnen worden nu heel vaak gebruikt. Mensen gebruiken deze bonnen om anderen als een geschenk te geven. Je kunt deze bonnen dan bij geselecteerde winkels en bedrijven verzilveren. Pneusmart.nl behoort jammer genoeg niet tot 1 van deze bedrijven, als dit in de toekomst veranderd, dan laten wij u dat hier weten.

Betalen met bitcoins bij Pneusmart.nl

De bitcoins worden hier niet geaccepteerd om betalingen te doen, alhoewel de coins steeds bekender aan het worden zijn, houden niet alle bedrijven zich bezig met deze coins. Mocht Pneusmart.nl gebruik maken van deze coins in de toekomst, dan leest u dat hier terug.

Achteraf betalen

Met een afterpay optie kun je veel meer klanten tevreden stellen en je klanten kring uitbreiden. Helaas is deze optie niet overal beschikbaar en mogelijk, bij dit bedrijf kan het ook niet toegepast worden, dus als u deze methode hier denkt toe te passen dan gaan wij u moeten teleurstellen.

Pneusmart.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 29 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Betaal met uw Paypal kaart
 • Maak hier gebruik van uw creditcard om betalingen te doen
 • Pas de iDEAL betaling toe
 • Nadelen
 • Afterpay is hier niet toegstaan
 • Pneusmart.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie