Rexbo.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

Rexbo.nl

Rexbo.nl is gespecialiseerd in auto-onderdelen, truckonderdelen en toebehoren en niet te vergeten gereedschappen en onderhoud van uw auto en truck. Een auto hebben betekent niet alleen erin zitten en rijden. U moet uw auto of u truck genoeg aandacht geven en onderhouden. Rexbo.nl is er daarom om u te helpen. U kunt hun website en hun klantenservice raadplegen voor al uw vragen waarmee u zit over uw auto. Zij zijn gespecialiseerd en gaan u zeker helpen en het beste advies geven. Ook hun betaalmethodes zijn zeer betrouwbaar en handig, hieronder gaat u meer lezen over deze methodes.

Betaalopties Rexbo.nl

Hier heeft u de opties waaruit u mag gaan kiezen om bij Rexbo.nl te betalen:

 • iDEAL
 • Creditcard
 • Paypal
 • Vooruitbetaling
 • Rembours
 • Sofort

Hieronder gaan wij enkele betaal methodes uit dit rijtje bespreken met u en ook enkele andere betaalmogelijkheden die Rexbo.nl nog niet gebruikt.

Vooruitbetaling

Bij de vooruitbetaling gaat u eerst betalen en dan ontvangt u uw bestelling achteraf. In de meeste gevallen wordt er pas aan uw bestelling gewerkt nadat uw betaling is ontvangen. Na deze datum wordt uw pakketje binnen 48 uren in orde gemaakt voor u.

Sofort

Sofort banking is even veilig als interne bankieren. Het wordt in Europese landen toegepast als betaalmethode, vooral de mensen van Duitsland betalen met Sofort. Je kunt deze betaling vergelijken met de bekende iDEAL, het is heel eenvoud en snel gedaan.

Vvv bon inleveren bij Rexbo.nl

Iedereen kent de bekende vvv bonnen. Handig en snel cadeau maken aan iemand die lief heeft. Hier hoeft u niet te gaan denken wat u moet kopen, u koop een vvv bon en geeft het af, degene die de bon krijgt, zal naar keuze hun vvv bonnen zelf besteden aan hun behoefte en wensen. Jammer dat Rexbo.nl deze bonnen niet accepteert, als dit gebeurd, dan vertellen wij u dat zeker.

Betalen met bitcoins bij Rexbo.nl

Bitcoins zijn heel bekend geworden en worden bijna overal ter wereld gebruikt. Heel veel winkels en bedrijven maken gebruik van deze coins, Rexbo.nl maakt jammer genoeg geen gebruik van deze coins. Als zij in de toekomst wel gebruik gaan maken van deze coins, dan gaan wij dat hier zeker vermelden.

Achteraf betalen

De achteraf betalen optie krijgt u hier niet. Wij weten niet hoe het in de toekomst zal zijn, indien Rexbo.nl deze optie wel gaat toevoegen aan hun lijstje dan gaan wij dat hier zeker ook aanpassen.

Rexbo.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 24 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Betaal gerust met uw paypal
 • Pas hier de bekende iDEAL betaling toe
 • Betalen bij Rembours mag zeker ook
 • Nadelen
 • Jammer genoeg kunt u hier geen bitcoin betaling hanteren
 • Rexbo.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie