Sexylingerie.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

Sexylingerie.nl

Sexylingerie.nl is een website waar u sexy lingerie kunt gaan aantreffen. Het is een pittige website waar vooral vrouwen heel veel spullen, kleren en lingeries kunnen gaan bezichtigen en bestellen. Elke vrouw wilt er leuk uit zien, niet alleen in het publiek maar ook in hun kamer voor hun partner willen zij het interessant houden, daarom kunnen zij bij Sexylingerie.nl zijn, want hier gaan zij zeker iets vinden dat hun aardig op weg zal helpen. Vaak genoeg hebben zij ook leuke aanbiedingen, dus dan kunt u op de redelijke prijzen gaan profiteren en u zelf verwennen. Op de website kunt u heel veel informatie terug vinden, hoe u een bestelling kunt plaatsen, hoe het met de verzending staat, hoe u kunt retourneren en ook hoe u ze kunt contacten indien u vragen heeft. Wij gaan het in dit artikel meer hebben over de betaalmethodes, hoe kan er hier betaald worden voor een online bestelling?

Betaalopties Sexylingerie.nl

Hieronder gaat u de betaalopties zien waaruit u mag gaan kiezen als u wilt gaan betalen voor uw bestelling bij Sexylingerie.nl:

 • iDEAL
 • Afterpay
 • Vooruitbetaling
 • Creditcard
 • Paypal
 • Mister cash
 • contant of pin

In dit artikel gaan wij enkele betaalmethodes meer aandacht geven en bespreken met u, enkelen kunt u hier toepassen en weer enkelen niet.

Vooruitbetaling

U mag eerst betalen via de bank en indien wij uw betaling al hebben ontvangen, dan gaan wij over tot het verzenden van uw pakket. Indien de betaling nog niet binnen is wordt u bestelling ook nog niet geleverd.

Contant of pin

Bij de magazijn in Veendam mag u gerust contant uw betaling doen. Indien u het met een pinpas wilt betalen dan mag dat ook. U krijgt beide opties hier bij Sexylingerie.nl,

Vvv bon inleveren bij Sexylingerie.nl

De vvv bonnen zijn heel bekend en heel veel mensen maken gebruik ervan, maar toch zijn er bedrijven die deze bonnen niet accepteert. Sexylingerie.nl behoort tot 1 van deze bedrijven. Mocht het zijn dat zij toch gebruik gaan maken van deze bonnen en wij hierover informatie krijgen, dan gaan wij dat delen met u.

Betalen met bitcoins bij Sexylingerie.nl

Bitcoinbetaling wordt bij Sexylingerie.nl niet toegestaan. Wij weten niet of zij in de toekomst gebruik gaan maken van deze methode of niet. Indien wij meer informatie krijgen hierover, dan gaan wij dat hier vermelden.

Achteraf betalen

Bij Sexylingerie.nl mag u zeker gebruik maken van afterpay. Het is een optie die heel veel klanten heel graag gebruiken. Eerst zien en daarna pas betalen. Wilt u de spullen niet meer die u heeft ontvangen, dan stuurt u deze terug en betaalt u alleen de verzendkosten.

Sexylingerie.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 230 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Betaal gerust bij de rembours
 • Pas de afterpay methode toe
 • Maak gebruik van uw paypal kaart
 • Nadelen
 • vvv bonnen worden niet geaccepteerd
 • Sexylingerie.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie