Smartphonehoesjes.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

Smartphonehoesjes.nl

Smartphonehoesjes.nl is in Nederland de grootste webwinkel waar u voor al uw hoesjes terecht kunt. Hier vindt u hoesjes van telefoons, tablets en niet alleen hoesjes, maar een heleboel andere accessoires gaat u hier tegen komen. Al u op de werkdagen voor 21:00 uw bestelling heeft geplaatst dan is uw bestelling de volgende dag al in uw huis. Het zijn kwaliteit spullen en heel veel mensen maken gebruik van deze webshop. Hun service is ook heel goed. Maandag tot en met vrijdag kunt u ze bellen voor al uw vragen, klachten en suggesties tussen 8.00 en 18.00 en op de zaterdagen kunt u ze bereiken tussen 8.00 en 17.00. Zij hebben ook een vestiging, maar zij zijn een webwinkel dus indien u langs zou willen gaan dan zou u dat eerst moeten afspreken. Op hun website staat alles vermeld, het onderwerp waarop wij meer licht willen schijnen is het betalen bij hun. Hieronder volgt er meer informatie daarover.

Betaalopties Smartphonehoesjes.nl

De betaalopties waaruit u kunt gaan kiezen bij dit webshop zijn deze in een rijtje:

 • iDEAL
 • Achteraf betalen
 • Op rekening betalen
 • Eenmalig machtiging
 • Mister cash
 • Paypal
 • Creditcard
 • Bankoverschrijving
 • Webshop giftcards
 • Your giftcards
 • Fashioncheque
 • kortingsbonnen
 • sofort/giropay

Enkele betaalmethodes uit dit rijtje en nog 2 andere methodes die hierin niet staan gaan wij verder in dit artikel bespreken met u.

Op rekening betalen 

Op rekening betalen geldt alleen voor zakelijke klanten. Dit geldt meer voor bedrijven, u kunt tot 4 weken na uw bestelling betalen. De verdere instructies gaat u op hun website ook terug vinden, dus zeker een kijkje waard.

Eenmalige machtiging 

Eenmalig betalen komt overeen met afterpay bij hun. U kunt achteraf betalen, het zal dan een eenmalige afschrijving van uw rekening worden na uw bestelling.

Bankoverschrijving 

De bankoverschrijven worden nog steeds toegepast en veel klanten vertrouwen dit eerder dan de andere methodes waarmee u kunt gaan betalen. U gaat via uw bank een overboeking laten plaats vinden op het bankrekening nummer van Smartphonehoesjes.nl.

Webshop giftcards

Dit zijn giftcards van Smartphonehoesjes.nl zelfs. U kunt zo een kaartje aanschaffen bij hun en aan iemand geven, die persoon kan het dan verzilveren op hun website,indien niet alles gebruikt wordt, dan wordt dat ook terug geplaatst op de giftcard.

Your giftcards

Ook de yourgiftcards mogen hier gebruikt worden. Het is vrij simpel, je inkopen doen en bij het betalen gebruik maken van de code op uw your giftcard. Op de website van Smartphonehoesjes.nl kunt u meer informatie hierover vinden.

Fashioncheque

De Fashioncheque mogen hier ook gebruikt worden, de vrouwen vooral zullen het hier naar hun zin krijgen met deze cheques. Uw inkopen doen en dan gewoon betalen met uw fashioncheque, makkelijker kan het niet gemaakt worden voor u.

Kortingsbonnen

Smartphonehoesjes.nl geft ook kortingsbonnen, indien u zo een bon heeft en u al een bestelling heeft geplaatst dan gaat u met uw code betalen. Deze code kunt u terug vinden op de kortingsbonnen.

Sofort/giropay

Sofort en giropay betalingen zijn beiden voor mensen die vanuit Duitsland spullen willen bestellen en willen betalen, het zijn methodes die overeen komen met iDEAL betaling en online bankieren.

Vvv bon inleveren bij  Smartphonehoesjes.nl

Jammer genoeg worden de bekende vvv bonnen hier ook niet verzilverd. het betalen met giftcards neemt met de dag toe. He kan zijn dat Smartphonehoesjes.nl in de toekomt ook gebruik zal maken van deze bonnen, gebeurd dit dan gaan wij dat hier zeker vermelden.

Betalen met bitcoins bij  Smartphonehoesjes.nl

De bitcoin betaling is helaas niet beschikbaar bij Smartphonehoesjes.nl. Het is wel een betaaloptie die heel wat andere bedrijven hanteren, maar Smartphonehoesjes.nl is nog niet zo ver. Indien zij in de toekomst dit systeem ook gaan hanteren, gaan wij u hier op de hoogte stellen.

Achteraf betalen

Achteraf betalen is zeker een optie bij Smartphonehoesjes.nl, u mag uw bestelling plaatsen, uw bestelling thuis ontvangen en daarna pas betalen. Dat is ook nog wanneer u ze wilt behouden, als u van gedachte verandert mag u alles terug sturen en betaalt u alleen de verzend kosten.

Smartphonehoesjes.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

 

Rate this post
(Visited 148 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Betaal met de bekende ideal
 • maak gebruik van afterpay
 • betalen met u creditcard mag ook
 • Nadelen
 • bitcoins zijn hier niet toegestaan
 • Smartphonehoesjes.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie