Sneakerbaas betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

Sneakerbaas

Sneakerbaas, baas van alle sneakers zou men zeggen. Dat zijn ze ook. Je kan hier de geweldigste sneakers vinden. Elk persoon kan hier iets vinden. zowel de mannen als de vrouwen kunnen hier sneakers voor zich zelf aanschaffen. Ook kunt u hier voor de kinderen zeker sneakers vinden. Van tijd tot tijd hebben zij ook hele leuke aanbiedingen, dat wordt onder de categorie sales geplaatst. Het zijn merk schoenen en je kunt ze zeker betalen. Op hun website kunt u een heleboel informatie terug vinden, zoals over het bestellen, verzending en retourneren. Lees daarom ook de voorwaarden, zodat u niks over het hoofd leest of ziet. U wilt zeker ook weten hoe u hier kunt betalen, dat gaan wij hieronder aanhalen, enkele van deze betaal wijze gaan wij ook naar voren brengen zodat u meer informatie krijgt over de betaalsystemen.

Betaalopties Sneakerbaas

De betaalopties die je bij Sneakerbaas mag kiezen zijn deze mogelijkheden:

 • iDEAL
 • Paypal
 • Creditcard
 • Afterpay

Natuurlijk zijn er ook andere opties, maar die gebruikt Sneakerbaas niet, Dit zijn de 4 opties waaruit u mag kiezen en het zijn allemaal veilige en betrouwbare opties, dus u hoeft zich geen zorgen te maken.

Vvv bon inleveren bij Sneakerbaas

VVV bonnen kunnen ook gebruikt worden om betalingen te doen bij winkels, maar bij Sneakerbaas kan dat niet, zij staan deze bonnen niet toe, als zij dit in de toekomst wel gaan doen, dan plaatsen wij de informatie hier.

Betalen met bitcoins bij Sneakerbaas

De bitcoins worden nu ook gebruikt om te betalen, maar niet alle bedrijven hanteren deze betaalmethode. Sneakerbaas behoort tot 1 van deze bedrijven. Het kan zijn dat zij in de toekomst gebruik gaan maken van deze coins, maar dat staat niet vast, indien wij hierover meer te weten komen, dan delen wij dat met u.

Achteraf betalen

Achteraf betalen kent men ook als afterpay, het is een manier van betalen waarbij je de bestelling eerst ziet en daarna betaalt. Shoppen op zo een manier wordt als prettig ervaren door heel veel klanten, daarom hanteert Sneakerbaas deze methode wel, zodat hun klanten ook met een prettig gevoel kunnen shoppen.

Sneakerbaas review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 69 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Maak gebruik van iDEAL
 • Achteraf betalen mag ook
 • Creditcards worden ook geaccepteerd
 • Nadelen
 • Bitcoin betaling mag hier niet toegestaan worden
 • Sneakerbaas Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Foto's
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie